None
14 0 1 9

14 neverovatnih žena koje su potpuno drugačije od svih

Podeli
Društvo
Jasmina G.
Društvo
Mar 10, 2016

Neke od ovih žena su rođene ovakve, neke su namerno postale ovakve, ali zajedničko im je da su potpuno drugačije od svih ostalih.

1. Kraljica korseta

Kraljica korseta
Foto: ilyke.co
Iako ima par žena koje se takmiče sa njom, Katlin Jung trenutno drži rekord za najuži struk na svetu. Možda vam ne izgleda lepo, ali puno žena nosi korset kako bi postigle izgled peščanog sata. Korseti nisu udobni i ne znamo kako ove žene izdržavaju svakog dana u njima.

2. Široki kukovi

Široki kukovi
Foto: ilyke.co
Ako "Kukovi ne lažu" šta tek kukovi Mikele Rufeline govore? Njeni kukovi su 244 cm široki. Ona ima oko 190 kilograma, a visoka je samo 164 cm. Iako mnogi misle da je u pitanju plastična operacija, Mikela tvrdi da sve žene u njenoj porodici imaju široke kukove i da je to genetski.

3. Velike grudi

Velike grudi
Foto: ilyke.co
Većina muškaraca misli da su velike grudi sjajna stvar. ali nismo sigurni šta misle o ovoj nemačkoj lepotici. Većinu odeće mora da šije po meri jer ne može da nađe odgovarajući model.

4. Šiljati, biserno beli, zubi

Šiljati, biserno beli, zubi
Foto: ilyke.co
Većina žena bi otišla na korekciju zuba, ali ne i ova. Parametri lepote su svugde drugačiji. U zapasnom svetu se cene ravni i jednaki zubi, dok u Indoneziji to nije slučaj, kao i u nekim drugim kulturama.

5. Prave Barbike

Prave Barbike
Foto: ilyke.co
Ime Valerije Lukanove vam verovatno ništa ne znači, ali kada biste videli lice, odmah biste je prepoznali. Ukrainska lepotica ima titulu prave Barbike. Pored plastičnih operacija, Valerija svakog dana trči i provodi minimum 3 sata vežbajući.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email