None
14 0 1 0

14 neverovatnih žena koje su potpuno drugačije od svih

Podeli
Društvo
Jasmina G.
Društvo
Mar 10, 2016

Neke od ovih žena su rođene ovakve, neke su namerno postale ovakve, ali zajedničko im je da su potpuno drugačije od svih ostalih.

1. Kraljica korseta

Kraljica korseta
Foto: ilyke.co
Iako ima par žena koje se takmiče sa njom, Katlin Jung trenutno drži rekord za najuži struk na svetu. Možda vam ne izgleda lepo, ali puno žena nosi korset kako bi postigle izgled peščanog sata. Korseti nisu udobni i ne znamo kako ove žene izdržavaju svakog dana u njima.

2. Široki kukovi

Široki kukovi
Foto: ilyke.co
Ako "Kukovi ne lažu" šta tek kukovi Mikele Rufeline govore? Njeni kukovi su 244 cm široki. Ona ima oko 190 kilograma, a visoka je samo 164 cm. Iako mnogi misle da je u pitanju plastična operacija, Mikela tvrdi da sve žene u njenoj porodici imaju široke kukove i da je to genetski.

3. Velike grudi

Velike grudi
Foto: ilyke.co
Većina muškaraca misli da su velike grudi sjajna stvar. ali nismo sigurni šta misle o ovoj nemačkoj lepotici. Većinu odeće mora da šije po meri jer ne može da nađe odgovarajući model.

4. Šiljati, biserno beli, zubi

Šiljati, biserno beli, zubi
Foto: ilyke.co
Većina žena bi otišla na korekciju zuba, ali ne i ova. Parametri lepote su svugde drugačiji. U zapasnom svetu se cene ravni i jednaki zubi, dok u Indoneziji to nije slučaj, kao i u nekim drugim kulturama.

5. Prave Barbike

Prave Barbike
Foto: ilyke.co
Ime Valerije Lukanove vam verovatno ništa ne znači, ali kada biste videli lice, odmah biste je prepoznali. Ukrainska lepotica ima titulu prave Barbike. Pored plastičnih operacija, Valerija svakog dana trči i provodi minimum 3 sata vežbajući.

6. Botoks

Botoks
Foto: ilyke.co
Botoks je veoma popularan ovih dana i većina žena želi veće, punije i senzualnije usne. Ova žena je započela sa svojom opsesijom u srednjoj školi i do sada je potrošila oko 6,200 dolara na usne.

7. Erika Amazonka

Erika Amazonka
Foto: ilyke.co
Erika Ervin je najviši supermodel na svetu! Visoka je 208 cm i poznata je po ulozi u seriji Američka horor priča. Ona je transrodna i završila je sa promenom pola u 2004.

8. Najduži dredovi

Najduži dredovi
Foto: ilyke.co
Prava Zlatokosa je Aša Mandela sa njenim dredovima od 580 cm. Ađa pušta kosu punih 50 godina, i održavanje dredova je jako težak posao. Za sada drži rekord sa svojom dužinom.

9. Supersnaga

Supersnaga
Foto: ilyke.co
Poljakinja Aneta Florcik je pokazivala supersnagu još od malih nogu, i roditelji su je uvek podržavali u tome u čemu je najbolja. Ona drži rekord najsnažnije žene na svetu.

10. Najmanja žena na svetu

Najmanja žena na svetu
Foto: ilyke.co
Akondroplasija je jedan od oblika patuljaštva. Džioti Amge, iz Indije je devojka koje ima ovo stabje. Trenutno ima 22 godine i visoka je 792 cm.

11. Hrabra surferka

Hrabra surferka
Foto: ilyke.co
Nije uobičajena stvar da neko kaže kako je izgubio ruku dok je surfovao. To je upravo ono što se desilo Betani Hamilton, ali to je nije zaustavilo, nastavila je da surfuje i da se takmiči!

12. Steroidi

Steroidi
Foto: ilyke.co
Kandis Armstrong je bila konobarica u Londonu, ali je promenila pol zbog upotrebe steroida i borbe sa dismorfijom tela. Njen um nije video sliku toga kako stvarno izgleda.

13. 10 000 kalorija dnevno

10 000 kalorija dnevno
Foto: ilyke.co
Ako vas zanima šta se dešava sa osobom koja jede 10 000 kalorija dnevno, dovoljno je da pogledate slike Čeriti Pirs. Ona ima preko 350 kg i nije u stanju da brine o sebi, ustane, niti hoda. 10 000 kalorija je dovoljno za četvoro ljudi koji rade teške fizičke poslove.

14. Spojeni kukovi

Spojeni kukovi
Foto: ilyke.co
Britani i Abigejl Hensen su veoma posebne bliznakinje. Imaju dve ruke, dve noge i odvojene organe. Iako deluju kao jedna osoba, u pitanju su dve različite. Koordinacija, dok su bile deca, je bila jako teška.
Image source: ilyke.co
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email