None
10 0 1 5

10 najčešćih razloga zašto muškarci varaju (žene, obratite pažnju na broj #7)

Podeli
Društvo
Milica P.
Društvo
Mar 12, 2016

Pažljivo pročitajte devojke! 10 razloga zbog čega muškarci varaju. Ako imate problema u vezi, pročitajte ove razloge zašto muškarci varaju i zavirite u muški mozak.

1. Laž

Laž
Foto: topratedviral.com
Postoje muškarci koji ne mogu biti zadovoljni u vezi samo sa jednom devojkom. Oni su nepopravljivi lažovi, i ne možete da uradite ništa povodom toga. Najbolje je da pobegnete od ovakvog muškarca glavom bez obzira!

2. Nesigurnost

Nesigurnost
Foto: topratedviral.com
Ponekad muškarci traže potvrdu od svoje devojke. U slučaju da se oseća kraj tebe nesigurno, on će potražiti potvrdu na nekom drugom mestu.

3. Nezrelost

Nezrelost
Foto: topratedviral.com
Neki muškarci nikad ne odrastu. Ako se i dalje ponaša kao da je u srednjoj školi, velike su šanse da će takav biti i u vezi. Možda je bolje da potražiš nekoga ko je ustvari pravo muško.

4. Emotivna nesigurnost i nedostupnost

Emotivna nesigurnost i nedostupnost
Foto: topratedviral.com
Neki muškarci nisu u stanju da održe vezu, moguće je zbog neke vrste emotivne oštećenosti da su takvi. Ako ga mnogo voliš potrudi se da ga razumeš, u suprotnom beži što dalje od ovakvog lika.

5. Nerealnost

Nerealnost
Foto: topratedviral.com
Ako tvoj partner traži nerazumne i iracionalne stvari, kao i potpunu perfekciju, sigurno je da će početi da je traži sa strane.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email