None
10 0 1 6

Uznemiravajuće priče o nestaloj deci od kojih će se svi roditelji NAJEŽITI

Podeli
Društvo
Lana L.
Društvo
May 04, 2016

Samo u SAD-u godišnje nestane oko 80 000 dece. Većina ovih slučajeva dešava se zbog neadekvatnog roditeljskog staranja, a mnogi rezultiraju time da ta deca više nikada ne budu pronađena. Ove priče će vam vratiti nadu!

Pljačkaši banke su kidnapovali decu iz različitih kuća

Pljačkaši banke su kidnapovali decu iz različitih kuća
Foto: ilyke.co
Elajdža Vong star dve godine i Doni Simons star 7 godina kidnapovani su od strane Vongove biološke majke i njenog dečka. Dečaci su proveli mesec dana sa pljačkašima koji su opljačkali 3 banke na putu od Luizijane do Arizone.
Policija Arizone ih je uhapsila zbog povezanosti sa ubistvima i oružanih pljački. Dečaci su vraćeni na sigurno i pod zaštitom su.

Uhvaćena u "Crossfire-u"

Uhvaćena u "Crossfire-u"
Foto: ilyke.co
Ćao Jun pobegla je od kuće sa 14 godina posle svađe sa roditeljima. 10 godina su mislili da je mrtva. Pronađena je u kafiću "Crossfire" kada je policajcu dala ličnu kartu. Nakon ovoga su se odnosi između nje i njenih roditelja još više pogoršali.

Promena brojeva

Promena brojeva
Foto: ilyke.co
Julian Hernandez se vodio kao nestao od 2002. do 2015. a da toga nije ni bio svestan. Njegova majka je prijavila da ga je otac odveo u vrtić jednog dana i da se nije vratio. To su shvatili kada je upisivao koledž na osnovu lažnog broja osiguranja za koje je kriv njegov otac. Školski savetnik mu je pomogao da sazna svoj pravi identitet u Nacionalnom centru za nestalu i zlostavljanu decu.

Neverovatno otkriće

Neverovatno otkriće
Foto: ilyke.co
Kada je imala 11 godina, Džejsi Dugard kidnapovali su je Filip i Nensi Garido. Držali su je u šupi 18 godina. Filip ju je zlostavljao, svoje prvo dete rodila je sa 13, a drugo sa 16 godina. Filip je osuđen na 431. godinu zatvora a Nensi na 36 do doživotne.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email