None
15 0 1 0

15 najružnijih manekenki današnjice koje su uspele da se proslave uprkos svojim GADNIM i užasnim facama (broj #14 ni ne liči na žensko)

Podeli
Društvo
Predrag J.
Društvo
Dec 26, 2016

Želimo da vas podsetimo da nesavršenostima na vašem licu ne pridajete previše značaja, jer vas uspravo te karakteristike čine jedinstvenim. Samo pogledajte ovih 15 devojaka koje su postale jedne od najpoznatijih svetskih modela upravo zbog svojih nesavršenosti.

1. Laura Ogrejdi

Laura Ogrejdi
Foto: ciaraallenmakeupartist.com
Kao dete, uvek su je zadirkivali zbog njenih ušiju. Ona kaže da nikada nije želela da ih promeni hirurškim putem. Uprkos tome, Laura ima veoma uspešnu karijeru kao top model.

2. Lindzi Vikson

Lindzi Vikson
Foto: beautyscene.net
Lindzi je jedna od najuspešnijih modela na svetu i njoj se predviđa svetla budućnost. Njena mala usta, punije usne, rupica na bradi i razmak između zuba čine je detinjastom i simpatičnom. Bez sumnje je ne možete pomešati sa bilo kim drugim.

3. Keli Mitendorf

Keli Mitendorf
Foto: hollyfalcone.com
Njena ekstravagantna pojava odvela ju je u svet mode. Ona se ne brine oko toga da li će nekome biti privlačna ili ne i obožava smele fotografije. Zbog toga je i modni fotografi obožavaju. Njene fotografije su zaista zapanjujuće.

4. Dafni Gronveld

Dafni Gronveld
Foto: models.com
Dafni je lice Diorovog parfema "Addict". Takođe radi za Kalvin Klajn, Miu Miu, Guči i Pradu. 2011. godine imenovana je za Najboljeg holandskog modela.

5. Moli Ber

Moli Ber
Foto: origin.anothermag.com
Moli nikada nije pomislila da će njena pojava postati popularna. Ova Amerikanka ima visoke jagodice, isturene uši i upale oči. Međutim, za njen uspeh zaslužne su upravo ove karakteristike. Moli često učestvuje na revijama Prade, Šanela i Diora.

6. Julia Cimer

Julia Cimer
Foto: models.com
Ona je model nemačkog porekla, a kombinacija grubih i nežnih crta lica čine njen šarm. Danas Julia radi sa Vivijen Vestvud i Pradom. Očigledno je da će ona za nekoliko godina postati jedan od najpopularnijih modela.

7. Alek Vek

Alek Vek
Foto: flickr.com
Kada je Alek bila mala, njena porodica je morala emigrirati iz Sudana u Evropu. Jedan agent modelinga ju je primetio u Londonu i ona je sada postala uspešan model. Njen šarmantni osmeh i ponosni stav je čine fascinantnom.

8. Esmeralda Sej-Rejnolds

Esmeralda Sej-Rejnolds
Foto: models.com
Ovu zgodnu devojku su u srednjoj školi uvek ispitivali da je model s obzirom na njenu figuru i visinu. Jednog dana je rešila da se okuša u svetu mode. Esmeralda je zaljubljena u modu i umetnost od malih nogu.

9. Jekelin Standž

Jekelin Standž
Foto: hoyfashion.co.uk
Na svojoj prvoj audiciji osećala se veoma čudno i neugodno, nosila je ogroman džemper, zelene helanke, naočare i imala je dredove. Uprskos njenom izgledu, agenti su primetili njen aristokratski izgled, mali nos, oštre jagodice i kose oči.

10. Liza Ostanina

Liza Ostanina
Foto: valentino.com
Liza je poreklom iz Iževska. Kada je dobila ponudu za posao, nije mogla da veruje jer sebe nije smatrala lepom. Međutim, ona je sa samo 15 godina otišla u Japan i postala model. Sada i dalje osvaja modne prestonice sveta.

11. Isa Liš

Isa Liš
Foto: chiaradr.tumblr.com
Isa je jednim delom Meksikanka, drugim Japanka. Postala je poznata zbog svojih vanzemaljskih crta lica. Isa je studirala istoriju umetnosti i želela je da bude vajar, međutim, njen život se preokrenuo, te je postala model.

12. Sijera Skije

Sijera Skije
Foto: models.com
Ljudi je često upoređuju sa renesansnim likovima zbog njenog ovalnog lica, jedva vidljivih obrva, talasaste kose, tankog nosa i senzualnih usana. Sijera osim što je neobičan model, ona je i izuzetna osoba, voli literaturu i piše poeziju i prozu.

13. Magdalena Frakovjak

Magdalena Frakovjak
Foto: tumblr.com
Magdalena je jedna od napoznatijih poljskih modela. Visoke jagodice i čudan oblik lica su jedne od njenih glavnih karakteristika. Magdalena je radila za Karl Lagerfeld i francuski Voug, ju je uključio u svojih 30 top modela 2000-ih godina.

14. Damaris Godri

Damaris Godri
Foto: thefrontrowview.coms
Ova Belgijanka ima latinoameričke korene. Ona je već radila za italijanski Voug i Garaž magazin. Modni tabloidi joj predviđaju svetlu budućnost, a i mi takođe!

15. Lili Mekmenami

Lili Mekmenami
Foto: grey-magazine.com
Mnogi misle da Lilin izgled ne ispunjava kriterijume jednog top modela, ali činjenica da je ona veoma upešan model govori suprotno. Međutim, Lili ne smatra posao modela njenim pravim pozivom jer se interesuje za mnoge druge stvari pored mode.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email