None
12 0 1 0

Evo šta vas očekuje ove nedelje na ljubavnom planu

Podeli
Društvo
Milena J.
Društvo
May 08, 2017

Ovo je nedelja intenzivne ljubavi, ali smo takođe u opasnosti da se izgubimo u sopstvenim fantazijama ako ne budemo oprezni. U petak, zbog punog Meseca u Škorpiji osetićete nadublju emotivnu i fizičku povezanost sa partnerom. Ova mesečeva mena ima pozitivan uticaj na intimnost, pa ne dozvolite da vas strah zaustavi da se prepustite. Međutim, u petak Mars ulazi u kvadrat sa Neptunom, pa radnje koje budete preduzimali neće biti u skladu sa trenutnom realnom situacijom.Kada je reč o fizičkim odnosima, ostaćete razočarani. Ponekad je fantazija bolja od realnosti.

1. Ovan

Ovan
Foto: trending-buzzz.net
Ove nedelje vi i vaš partner ćete doživeti pravu intimnost. Shvatićete da vam je fizička i emotivna povezanost za kojom dugo čeznete sve vreme bila na dohvat ruke. Do sada ste bili nedodirljivi i hladni, ali u petak će nešto kliknuti i bićete spremni da skinete oklop, otvorite srce i prepustite se emocijama i biće vam drago što ste to uradili.

2. Bik

Bik
Foto: trending-buzzz.net
Ovo je nedelja kada ćete vezu podići na viši nivo. Pun Mesec u petak pomoći će vam da ojačate spone koje vas spajaju i shvatićete da nema moćnije sile od vaše ljubavi. Dok god ste svesni da vam je ceo svet pod nogama kada ste zajedno, on će to i biti.

3. Blizanci

Blizanci
Foto: trending-buzzz.net
Radnje koje budete preduzeli ove nedelje verovatno će zbuniti vašeg šefa, ali srećom, vaša voljena osoba će vas potpuno razumeti.U petak će Mars biti u kvadratu sa Neptunom, pa ako se razočarate na polju karijere, sve što je potrebno da uradite je da poslušate mudar savet partnera. U petak će Mars biti u vašem znaku praveći pogodan ugao sa Jupiterom, planetom prosperiteta koja se sada nalazi u vašem polju romantike. Uradite sve što vam partner kaže da uradite. Sigurno vas neće odvesti na pogrešan put.

4. Rak

Rak
Foto: trending-buzzz.net
Ovo je vaša nedelja za romansu! Pun Mesec će biti u vašem polju ljubavi, pa ćete se osećati potpuno ispunjeno. Ako se viđate sa nekim, možda ćete tada shvatiti da ste se zaljubili jedno u drugo. Možda će vaša veza preći na viši nivo, emotivni ili fizički. Ako ste sami, odlućićete da je vreme da zacelite stare rane i otvorite ponovo srce.

5. Lav

Lav
Foto: trending-buzzz.net
Događaji koji će se destiti ove nedelje ojačaće vašu vezu sa voljenom osobom. Oni ne moraju nužno biti negativni, ali će ranjivost jednog od vas isplivati na površinu. To što ćete moći da se oslonie jedno na drugo tada, izgladiće sve vaše razlike. Petak je dan za provod i vi i vaš partner ćete biti u dobrom društvu. Uživajte!

6. Devica

Devica
Foto: trending-buzzz.net
Imaćete sve pod kontrolom kada je u pitanju komunikacija, zahvaljujući Merkuru, vašoj vladajućoj planeti koja će obrazovati dinamičke aspekte cele nedelje. Pored toga, pun Mesec u petak biće u vašem polju komunikacije, pa će vam biti lako da razgovarate o svim stvarima koje ste gurali pod tepih u poslednje vreme. Kao rezultat toga, ojačaćete odnos sa partnerom. Počnite da pričate. Ali budite sigurni da vas slušaju.

7. Vaga

Vaga
Foto: trending-buzzz.net
Ako se brinete o finansijama i osećate se nesigurno vezano za posao, ovo je savršeno vreme da razgovarate sa parnerom o rešenjima. On ili ona vas može usmerite da da dobijete sertifikat, licencu ili da se dodatno obučite da biste se "lakše prodali" na tržištu. Nekad je dovoljno i da vam partner samo održi motivacioni govor da bi ste se podsetili koliko ste vredni i dinamični.

8. Škorpija

Škorpija
Foto: trending-buzzz.net
Pun Mesec u vašem znaku u petak, ostaviće vas vidljivo emotivno otvorenim. Iako ste vi osoba koja leti ispod radara, ovo će uticati na vas da otkrijete i delove sebe koje obično držite u tajnosti. Ne plašite se jer će vam to samo pomoći u odnosima sa ljudima i u ljubavnom životu. U međuvremenu, pazite na svoje finansije ako su povezane sa vašim partnerom. Možda ćete biti u iskušenju da potrošite previše ili donesete neku neralnu odluku vezanu za novac. Nemojte.

9. Strelac

Strelac
Foto: trending-buzzz.net
Mars trenutno prolazi korz vaše polje ljubavi i veza, pa ćete vi i vaš partner imati mnogo mogučnosti da podignete odnos na viši nivo. Ove nedelje, međutim, biće nezgodno upravljati Marsovom energijom.U petak, on ulazi u kvadrat sa Neptunom, planetom konfuzije, koja će se tada nalaziti u vašem polju porodice. Možda ćete biti razočarani kako je vaš partner rešio porodičnu stvar. Srećom, do petka, Mars će praviti ugao sa Jupiterom, pa ćete vi i vaš partner ponovo biti podrška jedno drugom u ostvarivanju snova i ciljeva.

10. Jarac

Jarac
Foto: trending-buzzz.net
Moguće je da ćete ove nedelje pronaći utehu u prijateljima. Razgovor da jednim od najpouzdanijih prijatelja pomoći će vam da prevaziđete intimni problem sa kojim se dugo borite. Druga mogućnost je da ćete prisustvovati grupnoj terapiji da biste pobedili bol ili bolest zavisnosti.Veličanstven napredak ove nedelje pomoći će vam da započnete ozdravljenje i da ponovo zavolite. Moćno!

11. Vodolija

Vodolija
Foto: trending-buzzz.net
Mars se trenutno kreće kroz vaše polje romantike, dajući mnogo vreline vašem ljubavnom životu. Ipak, on je ove nedleje malo raštrkan, pa ćete morati da je pravilno usmerite. U petak, Mars ulazi u kvadrat sa Neptunom, pa je moguće da donesete pogrešne odluke kada suu pitanju finansije i stvari srca.Ne nasedajte na skupocene zahteve partnera i ne osećajte se kao da morate da kupite njihovu ljubav. Na sreću, Mars će biti u uglu sa Jupiterom, pa ćete vi i vaša voljena osoba osetiti duhovnu povezanost, što će biti i fizički korisno.

12. Ribe

Ribe
Foto: trending-buzzz.net
Ove nedelje konačno ćete ispuniti plan putovanja i otići na izlet sa voljenom osobom. Druga mogućnost jeste da ćete vi i vaš partner zajedno krenuti u duhovnu ili intelektualnu potragu. U petak ćete doživete buđenje i otkrovenje. Takođe u petak, postoji šansa da vas partner podstakne na neplanirano trošenje. Ne nasedajte, čak i ako vam to tada bude izgledalo kao dobra ideja.
Image source: trending-buzzz.net
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email