None
12 0 1 0

Evo šta vas čeka u ljubavi i poslu od 24. 6. do 30. 6.

Podeli
Društvo
Sanja O.
Društvo
Jul 21, 2017

Spremite se za napetost u ljubavnim odnosima od ponedeljka, kada će se Venera naći nasuprot Saturna. Od svog partnera nikako nećete moći da dobijete ono što želite i počećete da sumnjate u njegova osećanja. Na svu sreću, sve ljubavne frustracije nestaće do nedelje, kada će Uran u vaš odnos uneti svežinu i uzbuđenje. Kada je posao u pitanju, pokušajte da shvatite da ne morate sve obaveze odjednom da završite. Leto je vreme da malo predahnete.

Ovan

Ovan
Foto: bustle.com
Početkom nedelje partner bi vam mogao uputiti kritiku zbog koje ćete se osetiti intelektualno inferiornim i početi da se osećate nesigurno. Međutim, ne bi trebalo da dozvolite da jedna opaska utiče na vaše samopuzdanje. Naprotiv, to je samo znak da bi trebalo da iskažete svoje mišljenje jasno i glasno, bilo u kući ili na poslu.

Bik

Bik
Foto: bustle.com
Moguće je da vi više finansijski doprinosite u vezi ili braku i to polako počinje da vam smeta. Vaš partner ili nema prilike za napredak ili možda nije zainteresovan, ali vama je za sreću u vezi ipak potrebna finansijska sigurnost. Pokušajte ipak da shvatite da nije sve u novcu i da nemaju svi iste prioritete kao vi.

Blizanci

Blizanci
Foto: bustle.com
U ljubavi ove nedelje ne ide sve glatko. Ma koliko se vi trudili da uživate u svom odnosu sa partnerom, imate osećaj da udarate u prazno i da se druga strana uopšte ne trudi. To utiče i na vaše samopouzdanje, pa se osećate manje lepo, vredno i cenjeno. Ipak, velike su šanse da vaš partner prolazi kroz težak period, koji mu ne ostavlja mnogo porstora za romantiku. Ako je tako, pokušajte da mu pružite podršku.

Rak

Rak
Foto: bustle.com
Osećate se kao da vas sve vezano za ljubav ove nedelje iscrpljuje i da sve brige i obaveze padaju na vaša pleća. Čini vam se da vi radite sve, a da druga strana samo uživa u povlasticama. Ako je tako, pokušajte da porazgovarate sa partnerom što je pre moguće. Ukoliko ste sami, ova nedelja nije pogodna za nove susrete. Posvetite se poslu i čuvajte snagu i emocije za naredni mesec.

Lav

Lav
Foto: bustle.com
Ove nedelje osetićete se zapostavljeno u svojoj vezi. Osoba do koje vam je stalo ima izvesne poteškoće na poslovnom i porodičnom planu i zbog svega toga je ne viđate toliko često koliko biste želeli. Ako je pak u pitanju to da vaša veza ne ide kako ste zamišljali, sreda je pravi momenat da je okončate. Na svu sreću, na poslu su prihvatili jedan vaš predlog i imaćete priliku da uživate u svim beneficijama.

Devica

Devica
Foto: bustle.com
Porodične obaveze mogu stati na put vašoj sreći, jer imate osećaj da je prevelik teret na vašim leđima, a da partner ne želi da pomogne. Ovo bi moglo biti naročito opasno ove nedelje, jer će vam se ukazati poslovna prilika koju ne biste želili da propustite i potrebno vam je da malo više vremena posvetite poslu. Pokušajte da posle utorka ovo izgladite razgovorom.

Vaga

Vaga
Foto: bustle.com
Ove nedelje imaćete dalekosežne planove i maštarije o ljubavnom životu, ali bliski član porodice bi svojim savetom mogao sve da vam pokvari. Želeće da vas spusti na zemlju, ali bi to moglo da uništi sve vaše snove. Najbolje bi bilo da zato svoje planove zadržite za sebe ii radite na tome da ih ostvarite. Nedelja će biti dan kada će vam se snovi ostvariti.

Škorpija

Škorpija
Foto: bustle.com
Imaćete finansijsku krizu početkom ove nedelje, ali pokušajte da se obratite partneru za pomoć, jer će vas on svakako podržati. Nemojte se stideti toga, jer ljubav znači da ste tu jedno za drugo i u dobru i u zlu. Finansijska i poslovna situacija će se popraviti nakon nedelje, a do tada, pokušajte da se ne prepustite očaju, jer je to svakako veća sramota od traženje podrške i oslonca od partnera.

Strelac

Strelac
Foto: bustle.com
Dok se vaš partner trudi da sačuva harmoniju u vezi, vi osećate jak nemir. Uzrok ovome leži u vašim prevelikim obavezama i odgovornostima, zbog kojih se nikako ne možete prepustiti romantici. Na svu sreću, nakon nedelje ćete uspeti da povratite svoj balans, pa će odmah i u ljubavi krenuti bolje. Ako ste slobodni, pražnju će vam privući neko od koga to nikako ne biste očekivali i ko nije vaš tip. Prepustite se osećanjima.

Jarac

Jarac
Foto: bustle.com
Nesigurnost koju osećate povodom svog ljubavnog života i drage osobe bi mogla dovesti do toga da se osećate skoro bolesno. Pokušajte da smirite svoju anksioznost iskrenim razgovorom i shvatite o čemu je reč. Da li ste nesrećni u vezi, da li je partner previše ljubomoran, da li vam nešto kod njega smeta? Nikako nemojte više ove sumnje čuvati u sebi, jer bi mogle da utiču na celokupan vaš život, a pre svega na zdravlje.

Vodolija

Vodolija
Foto: bustle.com
Jedan prijatelj mogao bi ubiti leptiriće u vašem stomaku koje osećate kada je u pitanju vaš ljubavni život. Razmislite zbog čega vas osuđuje, odnosno, zašto mu se ne dopada vaša voljena osoba, da li je to zato što zaista brine ili je samo previše kritičan. Pokušajte da malo manje razmišljate o poslu, naročito ukoliko ste na odmoru.

Ribe

Ribe
Foto: bustle.com
Mogao bi vam se dopasti neko koga ste sreli u teretani, na bazenu ili nekom drugom mestu vezanom za zdrav život. Vaše srce će lupati kao ludo, i to ne samo zbog sporta. Posle odmora, imaćete mnogo više elana za posao i to će vam se isplatiti.
Image source: bustle.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email