None
12 0 1 0

Evo šta vas čeka u ljubavi i poslu od 17. 7. do 23. 7.

Podeli
Društvo
Milena J.
Društvo
Jul 14, 2017

Za većinu znakova ova nedelja neće biti sjajna za ljubav, ali pokušajte da se klonite sukoba i već za vikend stvari će se vratiti u normalu. Na svu sreću, situacija na poslu neće biti kritična za većinu znakova. U ponedeljak su mogući sukobi sa bliskim prijateljem ili voljenom osobom, gde će svako pokušati da dokaže svoju nadmoć. Od petka će, međutim, Merkur uticati na polje komunikacije, pa će se stvari polako vratiti u normali.

Ovan

Ovan
Foto: popsugar.com
Bićete lošeg raspoloženja od početka nedelje. Uzrok tome će najverovatnije biti sukob sa autoritetom, kao što su šef ili roditelji. Ipak, pokušajte da se klonite partnera kako ne biste svoj bes iskalili na njemu. Međutim, već u petak imate priliku za romantičak izlazak sa partnerom ili potencijalnim partnerom ukoliko ste sami.

Bik

Bik
Foto: popsugar.com
Vaše reči biće poput oštrica početkom ove nedelje. Ako se vaš partner i vi ne slažete oko nekih fundamentalnih pitanja, teško da ćete uspeti da pronađete rešenje i ovo bi moglo ozbiljno da ugroziti vašu vezu. Na svu sreću, posle petka jedan član porodice pomoći će vam svojim savetom, koji će biti ključan za razrešenje ove situacije.

Blizanci

Blizanci
Foto: popsugar.com
Mogli biste se sukobiti oko finansija sa partnerom ili pak nadređenima na poslu. Različite ideje koje imate oko ovog pitanja teško da će se naći na pola puta. Strpite se do petka, kada će se strasti malo smiriti, pa će vam biti lakše da porazgovarate o svemu ovom. Ako ste slobodni, nemojte propustiti poziv za izlazak ovog vikenda.

Rak

Rak
Foto: popsugar.com
Ovo neće biti lepa nedelja za vas i vašeg partnera. Imate utisak da nešto skriva od vas, ali sve što je potrebno jeste da ga otvoreno pitate, ma koliko se bojali odgovora. Takođe, ukoliko ste slobodni, ovo je dobro vreme da preduzmete inicijativu. Obratite pažnju kako trošite novac.

Lav

Lav
Foto: popsugar.com
Iako ćete imati sukob sa kolegama na poslu, potrudite se da te probleme ne unosite u vezu i dom. Ako vam to pođe za rukom, verovatno će vaš vikend biti rezervisan za zajedničko kratko putovanje koje će biti vrlo uzbudljivo i pomoći će vam da povratite ravnotežu.

Devica

Devica
Foto: popsugar.com
Vaše srce može biti ranjeno početkom nedelje. Ne samo to, ako ste u vezi može vam se učiniti da partner želi da kontroliše svaki vaš pokret. Objasnite mu kako se osećate i koliko vi njemu verujete kako bi i on mogao da veruje u vas i vašu ljubav. Potrudite se da vas ova pitanja ne ometaju previše na poslu, kako biste mogli da napravite neku grešku.

Vaga

Vaga
Foto: popsugar.com
Ovih dana ste previše okupirani porodičnim problemima da ne stižete da se posvetite sebi. Međutim, iako želite da pomognete, neke stvari prosto nisu u vašoj moći. Na svu sreću, u petak vas očekuje izlazak sa najboljim prijateljima ili voljenom osobom, koji će vam pomoći da povratite mir. Zaslužili ste ga.

Škorpija

Škorpija
Foto: popsugar.com
Neke vaše reči mogu biti previše grube ove nedelje i povrediti ljude oko vas, posebno voljenu osobu. Morate da razumete da su svi različiti i da nekima neće prijati ta doza iskrenosti. Nekad je bolje neke stvari i prećutati kako biste sprečili sukob, a naročito kada je poslovno okruženje u pitanju.

Strelac

Strelac
Foto: popsugar.com
Imaćete sukob oko novca sa partnerom jer smatrate da vi umete bolje da raspolažete novcem. Ipak, ovo mora biti zajednička odluka, jer bi u suprotnom voljena osoba mogla da se oseti izmanipulisano. Pokušajte da pronađete kompromis i ne donosite ishitrene odluke.

Jarac

Jarac
Foto: popsugar.com
Imate mnogo veći uticaj na smer u kojem ide vaša veza nego što to mislite. Nažalost, ovo možete i zloupotrebiti. Pokušajte da svog partnera i njegove želje tretirate s dužnim poštovanjem. Svakako da ne želite da ga povredite, ali bi vrlo lako to moglo da se desi.

Vodolija

Vodolija
Foto: popsugar.com
Zabrinuti ste za svoje zdravlje, bilo fizičko bilo psihičko. Moguće je da vas ljubavni život previđe stresira, pa ppokušajte da razgovarate sa partnerom kako biste našli i uzrok i rešenje. Sačuvajte ovaj razgovor za petak, kada su najveće šanse da pronađete zajednički jezik.

Ribe

Ribe
Foto: popsugar.com
Jedan od vaših prijatelja može biti ljubomoran na vašu romansu. Razlog tome je što ste prestali da njemu posvećujete pažnju. Pokušajte da malo bolje rasporedite svoje vreme i odredite prioritete, vaši prijatelji su to zaslužili.
Image source: popsugar.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email