None
12 0 1 0

Evo šta vas čeka u ljubavi i poslu od 5. 6. do 11. 6.

Podeli
Društvo
Predrag J.
Društvo
Jun 05, 2017

Kako Mars bude ulazio u opoziciju sa Saturnom u ponedeljak, tako će i intenzivna hemija koju ste osećali između partnera i vas početi da slabi. Imaćete utisak da vaša slagalica nije potpuna i da joj nedostaje još mnogo delića. Na sreću, to će proći. U četvrtak Venera ulazi u trigon sa Saturnom, pa ćete na ljubavnom planu osetiti stabilnost i spokojstvo. U nedelju, Mars ulazi u znak Raka, gde će ostati do 20. jula. Ako ste je do sada imali, želja za avanturom za jednu noć i prolaznim aferama potpuno će splasnuti, a vi ćete tražiti nekog prema kome ćete moći da osetite prave emocije i da vam te emocije budu uzvraćene.

Ovan

Ovan
Foto: trending-buzzz.net
Što se ljubavi tiče, Ovnovima je ova nedelja presudna. Krajnje je vreme da poradite na problemima koji već neko vreme postoje između vas i partnera, a sredina nedelje je pravo vreme za to. To nije jedino uzbuđenje koje vas očekuje - susret sa osobom koja vam je nekada davno značila može lako da vam uzdrma temelje života. Postupite mudro i poslušajte razum. Ako ste slobodni, zapašće vam za oko znatno starija osoba. Na poslovnom planu, pružiće vam se idealna prilika i gorko ćete se kajati ako je propustite. Posavetujte se sa porodicom i učinite ono što je najbolje za sve.

Bik

Bik
Foto: trending-buzzz.net
Preuzeli ste na sebe mnogo obaveza i imate osećaj da bi vam i 48 sati u jednom danu bilo malo. Udahnite duboko, opustite se i - napravite raspored kojeg ćete se držati. Videćete kako ćete se lako vratiti u kolosek. Vaša preterana sumnjičavost i previše pitanja mogu odgurnuti partnera od vas. Tenzije sa posla preosite na ljubavni život i izgleda da samo tražite povod za svađu. Ohladite glavu i potražite drugi ventil, na primer fizičku aktivnost. Slobodnim Bikovima zvezde predviđaju romantičan vikend.

Blizanci

Blizanci
Foto: trending-buzzz.net
Vama ovaj ponedeljak neće teško pasti - na poslu vas očekuje vrlo zanimljiv susret. Ove nedelje ljubav kuca na vaša vrata, i to na najmanje očekivanom mestu. Uživaćete u pažnji i komplimentima, ali ne zaboravite da usput obavite i radne zadatke. Puni ste energije i strasti i samo je pitanje na šta ili na koga ćete je usmerite. Ako ste u vezi, partner vam mora biti prioritet. Vrlo je moguće da ste ga u poslednje vreme zapostavljali, a ako i dalje imate ozbiljne planove za budućnost, morate se i ponašati u skladu sa njima.

Rak

Rak
Foto: trending-buzzz.net
Ove nedelje nećete ličiti na sebe. Negativne meocije koje će vas preplaviti, uticaće na vaš vedar duh i veselu narav, pa ćete ljudima biti neprepoznatljivi i pitaće se šta je uzrok. Isto biste morali i sami da se upitate - sve druge možete prevariti, ali sebe ne. Znate šta je srž problema i znate da neće nestati sam od sebe. Prestanite da se bojite osude okoline i uzmite konce života u svoje ruke, zbog sopstvenog zdravlja i budućnosti.

Lav

Lav
Foto: trending-buzzz.net
Vaa preteran ponos i nadmenost može da vam se obije o glavu kada je ljubav u pitanju. Vi ste emotivna osoba, a zbog maske koju stavljate na sebe možete izgledati kao pajac. Dovoljno je da budete svoji i ljudi će to prepoznati. Početak nedelje je sjajan za poslovne dogovore i konaćno će nadređeni prepoznati vaše kvalitete, a vi ćete uživati u novostečenoj slavi.

Devica

Devica
Foto: trending-buzzz.net
Nemate energije i osećate da vam je odmor neophodan. Razmislite o planovima i prioritetima, ne možete ići preko sopstvenih granica. Zvezde su vam naklonjenje što se tiče ljubavi, pa probajte da rasteretite svoj raspored. Život nije samo posao od jutra do mraka, a ovu romansu sigurno ne želite da propustite. Nedelja je dan ogromnih promena, vežite se!

Vaga

Vaga
Foto: trending-buzzz.net
Vi ste postavili jasne ciljeve i lako ispunjavate sve obaveze. Iskoristite ovu moć organizacije koju su vam zvezde podarile. Kako na polovnom, tako i na ljubavnom planu, vama cvetaju ruže. Pomalo ste selektivnog sluha i do vas ne dopire sve što vam partner govori, ali početak vikenda je idealan razgovor o vašoj budućnosti. Možda vam sve deluje brzo i neočekivano, ali zvezde vam se smeše i namiguju. Uživajte.

Škorpija

Škorpija
Foto: trending-buzzz.net
Ako samo pažljivo slušate, možete mnogo naučiti od osobe koju ste nedavno upoznali, a što će vam biti od izuzetne koristi za poslovne planove koje kujete u glavi. Period koji je pred vama dugo ćete pamtiti i zbog još jedne stvari - srešćete nekog ko će vam život okrenuti naglavačke u pozitivnom smislu. Ako do sada niste verovali, poverovaćete da srodne duše zaista postoje i da ste vi imali toliko sreće da nađete vašu. I zauzetim Škorpijama cveta ljubav i vikend je pravo vreme da razgovarate sa partnerom o tome da vašu vezu podignete na viši nivo.

Strelac

Strelac
Foto: trending-buzzz.net
Zbog posla, vaš socijalni život stagnira i vaši prijatelji se osećaju zaposavljenim. Uzimite predah ove nedelje, izađite sa prijateljima i zabavite se - svet neće stati zbog toga. Trebaće vam sva pozitivna enegija da se suočite sa partnerom i njegovim zahtevima u petak. Bez obzira koliko poverenje imali u svog partnera, ono što traži od vas može vam izgledati kao nemoguća misija - da li ste dovoljno hrabri da se upustite? Ako ste slobodni, to se lako može promeniti za vikend, a i vreme je, zar ne?

Jarac

Jarac
Foto: trending-buzzz.net
Preopterećeni ste poslom i osećate se kao na tuđoj zemlji - previše tenzija i stresa s kojima se obično dobro nosite,ovog puta vam izgledaju kao nešto sa čime nećete uspeti da se izborite, ali od čega ni ne možete pobeći. Na nesreću, ruže ne cvetaju ni na ljubavnom planu. Tenzija se prenosi sa posla naljubav i obrnuto, i imate utisak da ćete eksplodirati. Udahnite duboko, možda vam zvezde nisu trenutno naklonjene, ali vi ste prošli i teže periode od ovoga. Ispravite glavu i radite vredno i pošteno kao uvek, a rezultati neće izostati.

Vodolija

Vodolija
Foto: trending-buzzz.net
Vaša parola je "višak ambicije, manjak organizacije". Puni ste ideja i planova i želite sve odmah da ostvarite, ali vam fali malo planiranja i strpljenja. Ova nedelja je idealna za novi početak, bilo na ljubavnom ili poslovnom planu. Ako ste u emotivnoj vezi, pravo je vreme da razmislite o zajedničkom životu i proširenju porodice.

Ribe

Ribe
Foto: trending-buzzz.net
Bilo da je u pitanju posao ili ljubav, budite odani svojoj intuiciji. Glas vaše unutrašnje prijateljice nije vas do sada izneverio, pa neće ni sada. Sve sumnje koje vas muči razrešićete ako pogledate u sebe - možda se plašite šta ćete tamo otkriti, ali sve je bolje od života u neznanju. NIsu vam potebni lažni prijatelji, lažni partner, lažna poslovna obećanja. Verujte sebi i verujte u sebe, neka vas strah ne spreči da ostvarite potencijal koji imate. Romantična osoba kao vi zaslužuje ljubavni život kao "med i mleko".
Image source: trending-buzzz.net
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email