None
11 0 1 0

11 loših ženskih navika koje izluđuju svakog muškarca

Podeli
Društvo
Milica R.
Društvo
Aug 01, 2017

Kada su u pitanju muški i ženski pol, ne kaže se bez razloga da smo dva sveta. Dok je ženama važniji karakter, muškarci obično procenjuju devojku na osnovu njenog izgleda. Ipak, dugoročno gledajući, njeno ponašanje je to koje igra mnogo značajniju ulogu u vezi. Napravili smo anketu da vidimo koje to ženske navike najviše smetaju muškarcima, a evo šta su oni rekli. Ovo ih bukvalno dovodi do ludila!

11. Uzimanje hrane sa njegovog tanjira

11. Uzimanje hrane sa njegovog tanjira
Foto: bfi.org.uk
Vaša potreba da uzmete pomfrit iz njegovog tanjira, nervira ga iz više razloga. Za početak, možda je posesivna osoba. Ili će ostati gladan zbog manje hrane na svom tanjiru. Ako želite pomfrit, naručite ga za sebe.

10. Sređivanje njegovog prostora

10. Sređivanje njegovog prostora
Foto: brightside.me
Ono što ženi izgleda kao nered, zapravo je pažljivo napravljen sistem koji funkcioniše za muškarca. Sređivanje njegovih stvari može samo da dovede do nepotrebnih svađa: nakon što ste ispremeštali stvari, on neće moći da nađe ono što mu treba.

9. Stalni izlasci u grad

9. Stalni izlasci u grad
Foto: blumhouse.com
Uprkos činjenici da neki muškarci vole žene koje znaju kako da se provedu, prekomerna ljubav prema alkoholu, žurkama i noćnim avanturama, neće biti dobro prihvaćena od strane osobe koja sa vama ima ozbiljne namere.

8. Tračarenje

8. Tračarenje
Foto: udisens.it
Konstantna potreba da pričate o tome kako drugi ljudi izgledaju i šta se dešava u njihovom ljubavnom životu, jednostavno je iritirajuća. Takođe, vaš partner može da se zapita da li tako pričate i o njemu iza njegovih leđa.

7. Neprikladno oblačenje

7. Neprikladno oblačenje
Foto: bfi.org.uk
Žene žele da izgledaju besprekorno, čak i kada je u pitanju obična šetnja parkom. Ali visoke štikle i uska haljina neće biti dobro prihvaćene od strane vašog muškaraca, ako bude morao da vas nosi i da sluša kako se žalite sve vreme.

6. Okupiranje previše prostora sa vašim stvarima

6. Okupiranje previše prostora sa vašim stvarima
Foto: brightside.me
Ako okupirate celo kupatilo sa nebrojano mnogo proizvoda i sve ormare sa vašom odećom, vaš muškarac neće biti oduševljen. Čak može i da se nađe uvređenim: vi većinu stvari i ne nosite, a on mora da se bori sa malenom policom koju ste mu ostavili.

5. Davanje nagoveštaja

5. Davanje nagoveštaja
Foto: sonypictures.com
Želju za poklonima žene iskazuju kroz nejasne nagoveštaje, koje muškarci obično ne shvate. Ako je muškarac iskreno želeo nešto da vam pokloni, a vi sami ste počeli da mu dajete nagoveštaje, neće osećati kao da je to njegova sopstvena odluka. Učinićete da se oseća loše i krivim bez razloga.

4. Plakanje bez razloga

4. Plakanje bez razloga
Foto: paramount.com
Ženske suze su na vrhu liste muških strahova. Oni obično ne znaju šta tada da rade, naročito ako nema očiglednog razloga za plakanje. Ako ovakvo ponašanje postane sistematičnom, vremenom neće više izazivati simpatije, već će iritirati. Ako koristite suze da biste pobedili u svađi. potkopaćete njegovo poverenje i ostaviti gorčinu u oboma.

3. Spremanje satima

3. Spremanje satima
Foto: brightside.me
Ako vam je potrebno mnogo vremena da se spremite i kršite obećanja jer ste ispravljali kosu, muškarac će početi da preispituje vašu tačnost i odgovornost.Verovatno neće ni primetiti vašu novu frizuru ako je morao da vas čeka satima.

2. Postavljanje nezgodnih pitanja

2. Postavljanje nezgodnih pitanja
Foto: morgancreek.com
Uvek je nezgodno kada žena upita da li izgleda lepo, debelo ili staro. To satera muškarca u ćošak: ovakva pitanja imaju samo jedan tačan odgovor.

1. Uplitanje drugih u vaše svađe

1. Uplitanje drugih u vaše svađe
Foto: uphe.com
Kada pokuša da okonča svađu koristeći kao argument mišljenje njenih roditelja ili prijatelja, žena gubi svoj autoritet, a muškarac se oseća razočarano: lični problemi moraju da ostanu samo između vas dvoje.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email