None
7 0 1 0

7 fizičkih karakteristika koje su ženama najprivlačnije na muškarcima!

Podeli
Društvo
Mira M.
Društvo
Jan 21, 2016

Visok, crn i zgodan? Nizak, svetao i ružan? Nizak, svetao i zgodan? Nemojte se više pitati, saznajte šta su naučnici utvrdili da žene najviše privlači na muškarcima...

1. Kraća brada

Kraća brada
Foto: cdn.sheknows.com
Australijska studija je otkrila da su muškarci s kraćom bradom ili bradom srednje dužine privlačniji ženama jer bradu povezuju s muževnošću i dominantnošću.

2. Mišićavost

Mišićavost
Foto: 0.s3.envato.com
Prema istraživanju Univerziteta u Los Anđelesu ženama su privlačniji mišićavi muškarci zato što je mišićavost indikator dobre genetike za pravljenje potomstva.

3. Muškarci koji nose crveno

Muškarci koji nose crveno
Foto: static1.shop.indiatimes.com
Multikulturalna studija iz 2010. otkrila je da žene privlače muškarci koji nose crveno jer je ta boja statusni simbol još od vremena starih Rimljana.

4. Simetrično lice i jaka brada

Simetrično lice i jaka brada
Foto: theladbible.com
Rezultati istraživanja sprovedenog na Univerzitetu Novi Meksiko ukazuju na to da žene privlače muškarci sa simetričnim crtama lica zato što je to znak dobrog zdravlja i prilagodljivosti. Ista studija otkrila je i da žene privlači jaka vilica jer je znak višeg nivoa testosterona.

5. Duboki glas

Duboki glas
Foto: i.huffpost.com
Univerzitet u Aberdinu otkrio je da žene privlači dubok glas jer im je upečatljiviji.

6. Visina

Visina
Foto: thesansserif.com
Prema istraživanja Univerziteta u Liverpulu, muškarci koji nisu imali decu bili su u proseku 3 centimetara niži od onih koji su imali decu, što očigledno ukazuje na to da su ženama privlačniji viši muškarci.

7. Limbalni prsten

Limbalni prsten
Foto: k14.vcmedia.vn
Evolutivni psiholozi tvrde da je limbalni prsten (uski crni krug oko boje oka) indikator vitalnosti i polne zrelosti, kao i da ima mnogo veći udeo u doživljaju privlačnosti od same boje očiju.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email