None
7 0 1 3

NATERAJTE JE DA POLUDI ZA VAMA: 7 trikova kako da uzbudite bilo koju devojku koju poželite

Podeli
Društvo
Cveta F.
Društvo
Nov 12, 2015

Stvari koje će je sigurno uzbuditi više nego što ste mogli da zamislite.

1. Kako da je naterate da poludi za vama

Kako da je naterate da poludi za vama
Mukšarce kao da uzbuđuju i najsitnije stvari koje devojke rade, kao što je na primer oblizivanje usana. S druge strane, ženama je potrebno malo više vremena i nežnosti da uđu u raspoloženje i urade stvari o kojima ste samo mogli da sanjate, pa zato obratite pažnju! Prvi korak je da je zagrejete i da se oseti da ste tu zbog nje i SAMO zbog nje. Najbrži način da je uzbudite jeste da učinite da se oseti kao da je u centru vaše pažnje.

2. Recite joj da je lepa

Recite joj da je lepa
Većina žena se zbog nečega oseća nesigurno, bez obzira na to koliko su lepe. Recite joj da je najlepša devojka u prostoriji i to joj fizički pokažite – rezultati će biti neverovatni. Pokažite joj da nikada niste videli lepšu ženu od nje i biće vaša!

3. Samopouzdanje je ključno

Samopouzdanje je ključno
Svakoj ženi se sviđa muškarac pun samopouzdanja koji zna šta želi i to otvoreno pokazuje. Devojke vole da se osećaju kao da imate kontrolu i da znate šta radite... čak i ako nije tako! Preuzmite inicijativu za pojedine stvari koje radite u javnosti i ona će vam dozvoliti da preuzmete inicijativu u spavaćoj sobi.

4. Budite pažljivi

Budite pažljivi
Male stvari su najvažnije, prema tome – budite iskreni, ljubazni i pažljivi. Iako ovo zvuči lako, potrebna je vežba jer su pojedini muškarci navikli da budu fokusirani isključivo na sebe. Sem toga, mnogi muškarci su naprosto lenji – budite DRUGAČIJI!
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email