None
7 0 1 0

NATERAJTE JE DA POLUDI ZA VAMA: 7 trikova kako da uzbudite bilo koju devojku koju poželite

Podeli
Društvo
Cveta F.
Društvo
Nov 12, 2015

Stvari koje će je sigurno uzbuditi više nego što ste mogli da zamislite.

1. Kako da je naterate da poludi za vama

Kako da je naterate da poludi za vama
Mukšarce kao da uzbuđuju i najsitnije stvari koje devojke rade, kao što je na primer oblizivanje usana. S druge strane, ženama je potrebno malo više vremena i nežnosti da uđu u raspoloženje i urade stvari o kojima ste samo mogli da sanjate, pa zato obratite pažnju! Prvi korak je da je zagrejete i da se oseti da ste tu zbog nje i SAMO zbog nje. Najbrži način da je uzbudite jeste da učinite da se oseti kao da je u centru vaše pažnje.

2. Recite joj da je lepa

Recite joj da je lepa
Većina žena se zbog nečega oseća nesigurno, bez obzira na to koliko su lepe. Recite joj da je najlepša devojka u prostoriji i to joj fizički pokažite – rezultati će biti neverovatni. Pokažite joj da nikada niste videli lepšu ženu od nje i biće vaša!

3. Samopouzdanje je ključno

Samopouzdanje je ključno
Svakoj ženi se sviđa muškarac pun samopouzdanja koji zna šta želi i to otvoreno pokazuje. Devojke vole da se osećaju kao da imate kontrolu i da znate šta radite... čak i ako nije tako! Preuzmite inicijativu za pojedine stvari koje radite u javnosti i ona će vam dozvoliti da preuzmete inicijativu u spavaćoj sobi.

4. Budite pažljivi

Budite pažljivi
Male stvari su najvažnije, prema tome – budite iskreni, ljubazni i pažljivi. Iako ovo zvuči lako, potrebna je vežba jer su pojedini muškarci navikli da budu fokusirani isključivo na sebe. Sem toga, mnogi muškarci su naprosto lenji – budite DRUGAČIJI!

5. Ne žurite

Ne žurite
Spori i nežni dodiri će je najviše uzbuditi. Nemojte pokušati da je poljubite pre nego što utvrdite koliko je raspoložena i zainteresovana. Neki muškarci ne umeju da prepoznaju da li se dopadaju devojci ili ne... i onda budu odbijeni. Ako se ona smeje i dodiruje vam ruku, verovatno je spremna za poljubac.

6. Šaputanje

Šaputanje
Nekada je najbolje da je odvete na neko tiho mesto da biste mogli da joj šapućete. Uši su veoma senzitivne i duboki, usporeni glas će je sigurno uzbuditi.

7. Poljubac

Poljubac
Strastveni i spori poljubac će je uzbuditi više nego bilo šta drugo. Žene su veoma intuitivne i mogu da procene da li će seks biti dobar na osnovu samo jednog poljupca. Nemojte žuriti i izaberite najbolje vreme i mesto – garantujemo vam da će vas pozvati kući na kraju sastanka.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email