None
10 0 1 6

10 ubedljivo najsrećnijih ljudi u istoriji čovečanstva (broj #8 je apsolutni pobednik!)

Podeli
Društvo
Dejan K.
Društvo
Aug 10, 2016

Ponekada smo svedoci događaja u koje nam je teško da poverujemo, ali znamo da je nemoguće da su se dogodili slučajno. Ukoliko postoji nešto što se naziva sreća, onda ona sigurno prati ovih 10 ljudi.

1. Lena Palson

Lena Palson
Foto: thatviralfeed.com
Nakon 16 godina, Lena i njen suprug Ola Palson iz Švedske, izgubili su svaku nadu da će Lena pronaći svoju burmu koju je sama dizajnirala. Dok je brala povrće u svojoj bašti, primetila je da nešto sija na Suncu. Šargarepa je rasla u prstenu, a on je sa njom izašao iz zemlje. Niko nije očekivao da će prsten proklijati sa povrćem.

2. Cutomu Jamaguči

Cutomu Jamaguči
Foto: thatviralfeed.com
Cutomu Jamaguči je jedina osoba na svetu koja je preživela oba nuklearna napada na Japan. On je bio u Hirošimi na poslovnom putu kada se dogodio napad, bio je udaljen samo 3km. Kada se vratio kući u svoj rodni grad, tri dana kasnije, preživeo je još jedan napad, napad na Nagasaki.

3. Džoan Ginter

Džoan Ginter
Foto: thatviralfeed.com
Pre 15 godina Džoan je osvojila 5.4 miliona dolara na lutriji. Ovo je nevervatno samo po sebi! Pre 10 godina opet je dobila na lutriji i to 2 miliona dolara. Ona nije odustajala od lutije, da bi 3 godine nakon toga osvojila još 3 miliona dolara, a samo 6 meseci kasnije osvojila je još 10 miliona.

4. Stiv Flejg

Stiv Flejg
Foto: thatviralfeed.com
Stiv je odrastao bez majke, ali ju je uvek tražio. Kada je počeo da radi, rekao je svojim saradnicima i šefu da celog života traži svoju majku. Svi su pretpostavili da imaju isto prezime. Kada je Stiv slučajno svom šefu spomenuo njeno prezime, ispostavilo se da je on poznaje i da ona radi u istom lancu prodavnica, samo na drugom mestu.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email