None
15 0 1 10

NAJJEZIVIJE URBANE LEGENDE: 15 priča od kojih se ledi krv u žilama!

Podeli
Društvo
Lana L.
Društvo
Nov 01, 2015

Svi volimo da čujemo dobru urbanu legendu. Ljudi vole da se uplaše, a urbane legende odaju utisak da su zaista mogle da se dogode. Nije kao s pričama o vampirima i zombijima, za koje smo sigurni da nisu istinite – ovo su u većini slučajeva priče koje su sigurno mogle da se dese nekome nekada, što ih čini mnogo, mnogo jezivijim.

Evo 15 najjezivijih urbanih legendi iz celog sveta.

1. Bladi Meri

Bladi Meri
Ova legenda spada u jedan od najvećih klasika – ako gledajući u ogledalo 3 puta kažete "Bladi Meri", ona će se pojaviti pred vama i uskoro ćete joj se pridružiti na onom svetu.

2. Čovek s kukom

Čovek s kukom
Još jedan od klasika koji se pričaju na kampovanjima govori o čoveku koji umesto ruke ima krvavu kuku i muči par tinejdžera koji se savatavaju u mraku.

3. Poziv koji dolazi iz kuće

Poziv koji dolazi iz kuće
Devojku neko zove telefonom i plaši je, a kada pozove policiju da to prijavi, oni lociraju poziv i ispostavi se da je došao iz njene kuće!

4. Lutka klovna

Lutka klovna
Jedna od jezivijih urbanih legendi govori o bebisiterki koja roditelje dece koju čuva pita da li može nečim da pokrije jezivu lutku klovna koja stoji u uglu. Kada joj roditelji kažu da pokupi decu i beži, objašnjeno je da oni zapravo nemaju lutku klovna!

5. Ne liže vas pas po ruci

Ne liže vas pas po ruci
Ako baš želite da se prepadnete, zamislite scenario u kom vam u mraku neko liže ruku ili prste na nogama. Pretpostavite da je to vaš pas – a onda shvatite da pas uopšte nije u sobi!
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email