None
10 0 1 5

10 tipova žena od kojih bi svaki muškarac trebalo da beži glavom bez obzira!

Podeli
Društvo
Nadežda P.
Društvo
Mar 09, 2016

Sve žene su drugačije, ali postoje tipovi žena koje treba izbegavati. Saznajte koji tip devojke vam nikako ne treba.

1. Tračara

Tračara
Foto: ilyke.co
Ovo je tip žene koja nikada ne prestaje da priča, eventualno kada uzima vazduh kako bi bujica reči ponovo navrla. Nikada ne sluša druge, ima komentar na sve i dominantna je u svakom razgovoru.

2. Očajnica

Očajnica
Foto: ilyke.co
Ovo je tip devojke koja, u početku, izgleda sjajno, ali ubrzo počinje da prila o braku, porodici, kući, beloj ogradi, psu i imenima dece. Ona jako brzo prelazi na ozbiljne stvari, jer želi to što pre, pa makar i sa beskućnikom sa ulice.

3. Kritičarka

Kritičarka
Foto: ilyke.co
Čini se da šta god da uradiš nije dovoljno dobro za ovakav tip devojke. Ništa ne zadovoljava njene kriterijume. Ne možeš ništa da izgovoriš a da ne bude kritikovano ili pogrešno shvaćeno. Ona ima previše svojih problema koji su je napravili ljutom i ogorčenom osobom.

4. Priglupa

Priglupa
Foto: yourtango.com
Ovo je tip devojke na kojoj će ti mnogi zavideti. Izgleda kao milion dolara, ali ne može da sastavi rečenicu i malo koja tema je interesuje, izuzev ako nije solarijum, kreme, plastična hirurgija... Ovo nije tip devojke koju pokazuješ familiji.

5. Zahtevna

Zahtevna
Foto: ilyke.co
Ovo je tip devojke koja očekuje kada joj pukne nokat da se stvoriš tu i da je tešiš. Nju njen tata tretira kao princezu i to očekuje od svih ostalih u njenom životu. Očekuje skupe poklone, da je vodiš na lepa mesta i naravno da sve to sam plaćaš.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email