None
10 0 1 0

10 tipova žena od kojih bi svaki muškarac trebalo da beži glavom bez obzira!

Podeli
Društvo
Nadežda P.
Društvo
Mar 09, 2016

Sve žene su drugačije, ali postoje tipovi žena koje treba izbegavati. Saznajte koji tip devojke vam nikako ne treba.

1. Tračara

Tračara
Foto: ilyke.co
Ovo je tip žene koja nikada ne prestaje da priča, eventualno kada uzima vazduh kako bi bujica reči ponovo navrla. Nikada ne sluša druge, ima komentar na sve i dominantna je u svakom razgovoru.

2. Očajnica

Očajnica
Foto: ilyke.co
Ovo je tip devojke koja, u početku, izgleda sjajno, ali ubrzo počinje da prila o braku, porodici, kući, beloj ogradi, psu i imenima dece. Ona jako brzo prelazi na ozbiljne stvari, jer želi to što pre, pa makar i sa beskućnikom sa ulice.

3. Kritičarka

Kritičarka
Foto: ilyke.co
Čini se da šta god da uradiš nije dovoljno dobro za ovakav tip devojke. Ništa ne zadovoljava njene kriterijume. Ne možeš ništa da izgovoriš a da ne bude kritikovano ili pogrešno shvaćeno. Ona ima previše svojih problema koji su je napravili ljutom i ogorčenom osobom.

4. Priglupa

Priglupa
Foto: yourtango.com
Ovo je tip devojke na kojoj će ti mnogi zavideti. Izgleda kao milion dolara, ali ne može da sastavi rečenicu i malo koja tema je interesuje, izuzev ako nije solarijum, kreme, plastična hirurgija... Ovo nije tip devojke koju pokazuješ familiji.

5. Zahtevna

Zahtevna
Foto: ilyke.co
Ovo je tip devojke koja očekuje kada joj pukne nokat da se stvoriš tu i da je tešiš. Nju njen tata tretira kao princezu i to očekuje od svih ostalih u njenom životu. Očekuje skupe poklone, da je vodiš na lepa mesta i naravno da sve to sam plaćaš.

6. Previše se vezuje

Previše se vezuje
Foto: ilyke.co
Ovaj tip devojke se najlakše može opisati kao psihopata. Ona je uvek tu, ne možeš nigde da mrdneš a da on nije tu. Želi kontrolu nad celim tvojim životom i ako se prepustiš uskoro ćete imati zajedničke račune u banci, profile na društvenim mrežama, a možda će i instalirati kamerice kako bi te posmatrala kada nije tu.

7. Mama

Mama
Foto: ilyke.co
Ovo je tip devojke koja je lepa, sve ja na njoj lepo, pa i njeni prstići na nogama i jako je zabavna i pametna, jedini problem je što ima jedno ili više dece i sada očajnički traži bilo koga ko bi mogao da bude "tata" toj deci.

8. Sponzoruša

Sponzoruša
Foto: joanncohen.com
Lako ćeš je prepoznati, jer prvi kompliment koji ćeš doboti biće na račun dobrog sata koji imaš, pitaće te šta voziš, gde živiš i čime se baviš. Njoj je potreban neko ko će plaćati njen skup način života. Čim ne bude dobijala dovoljno novca, odmah će te ostaviti i naći drugoga.

9. Klaberka

Klaberka
Foto: thetab.com
Klaberke su praktično izmišljena bića koja žive u klubovima i barovima, jer su tamo od kada su postale punoletne. Imaju lepa lica, pune usne, dobre noge i sve su o čemu si ikada sanjao. Izgledaju bezbrižno i divlje, ali uskoro ćeš shvatiti da se vreme sa njom svodi na to da ti na kraju izlaska povraća u kolima ili da se budi mamurna, a nekada čak i da odlazi sa nekim drugim.

10. Feministkinja

Feministkinja
Foto: ilyke.co
Ovaj tip devojaka ne može da bude srećno si sa čim što jedan muškarac uradi, jer veruju da su muškarci odgovorni za sve loše što se dešava u svetu. Ona snažno veruje da su žene pametnije i sposobnije od muškaraca. Sve što ikada budeš uradio samo će biti ismevano.
Image source: ilyke.co
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email