None
3 0 1 0

3 najgora muškarca za vezu i brak prema horoskopu

Podeli
Društvo
Milica R.
Društvo
Jan 12, 2018

Univerzum ima zapanjujuće načine da nas usmeri na pravi put kada sami nemamo odgovor. Ako se osećate izgubljeno na polju ljubavi, uvek se možete okrenuti Zodijaku za savet. Žene moraju imati u vidu da nisu svi muškarci materijal za vezu. Oni su po prirodi loši partneri zbog svoje ličnosti i takve je najbolje izbegavati. Ako želite da “živite srećno do kraja života”, možda ne bi trebalo da se zabavljate sa muškarcima u ovim horoskopskim znakovima.

Ribe

Ribe
Foto: meowgag.com
Muškarac u ovom znaku ključni je sastojak toksične veze. On je osob akoja neće preuzeti odgovornost za bilo koju grešku koju napravi. On je preterano emotivan i teško izlazi na kraj sa svojim emocijama. On nije emotivno zreo kao ostali znaci Zodijaka i zato je veoma teško sa njim održati ljubavnu vezu.

Devica

Devica
Foto: meowgag.com
Muškarac u ovom znaku je “hodajuća bomba”. Oni su emotivno nestabilni i plahe naravi. Strpljenje i saosećanje su značajni aspekti veze, a Devica ih ima veoma malo. Oni su perfekcionisti i žele da rade stvari na određen način. Kada ne ide po njihovom planu, dobiju napad besa.

Bik

Bik
Foto: meowgag.com
Muškarac Bik je emotivna suprotnost muškarcu Ribi. Dok su Ribe preterano emotivne, Bikovi su prilično rezervisani. Oni poput robota pristupaju životu. Verni su partneru, ali će njihova emotivna nepristupačnost uvek biti glavni problem.
Image source: meowgag.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email