None
6 0 1 0

Stvar koja vam prvo upadne u oko otkriva čega se podvesno plašite

Podeli
Društvo
Milica P.
Društvo
Sep 07, 2017

Svi znamo da je podsvest ta koja krije naše najdublje emocije i strahove. Psiholzi decenijama pokušavaju da dopru do nje koristeći razne testove, poput onih čuvenih Roršahovih mrlja, na kojima svaki čovek vidi nešto drugo zavisno od toga šta skriva duboko u podsvesti. Mi smo za vas spremili malo drugačiji test. Ne morate tražiti oblike u mrljama mastila, već će ono što prvo ugledate na ovoj slici otkriti vaše duboko ukorenjene strahove kao i vašu ličnost i karaker.

Pogledajte sliku. Šta ste prvo videli?

Pogledajte sliku. Šta ste prvo videli?
Foto: pinterest.com

Prvo ste ugledali devojčicu

Prvo ste ugledali devojčicu
Foto: pinterest.com
Ovo je znak da sve vaše potisnute emocije i traume vuku koren iz detinjstva, pa čak i iz trudnoće i prvih dana života. Za emocionalni razvoj svakog bića ključan je odnos sa majkom. Ako dete u detinjstvu nije provodilo dovoljno vremena sa majkom i dobijalo dovoljno ljubavi iz raznih razloga, to će se kasnije u odraslom dobu reflektovati na različite strahove, od kojih je najkarakterističniji strah od donošenja odluka.

Prvo ste ugledali leptira

Prvo ste ugledali leptira
Foto: pinterest.com
Ljudi koji se bave tumačenjem snova kažu da su šareni leptiri i leptiri svetlih boja znak nade, novih srećnih početaka i boljeg života. Leptiri tamnih boja oslikavaju žal za propuštenim prilikama koje niste prepoznali kada je trebalo. Leptirima se pripisuje i uloga prenošenja duša u život posle smrti. Ako je leptir ono što ste prvo videli na slici, moguće je da imate duboki strah od smrti, kao i da pokušaj da pronađete svoj put kroz sopstvenu ili duše drugih kojih više nema u vašem životu.

Prvo ste ugledali jagodu

Prvo ste ugledali jagodu
Foto: pinterest.com
Jagoda je mseštena u centru slike i značajno veća nego što je u stvarnosti. Legenda kaže da Venera nije mogla prestati da plače kada je Adonis umro, a iz svake njene suze koja je dotakla zemlju iznikla je jagoda. Zato je ona simbol srca i ljubavi. Ako ste nju prvo ugledali, strahujete od gubitka ljubavi ili od toga da ćete pokloniti scre nekom ko to ne zaslužujuje. Ovi strahovi vuku koren iz poremećog odnosa samih roditelja ili komplikovanog odnosa sa nekim od roditelja u detinjstvu.

Prvo ste ugledali lobanju

Prvo ste ugledali lobanju
Foto: pinterest.com
Zapravo ste ugledali nešto što ne postoji. Lobanja je samo optička iluzija, a vi se plašite razočaranja i sopstvene ili smrti bliske osobe. Koren ovih strahova može ležati u nekim situacijama u prošlosti, kada ste se osećali bespomoćno jer niste mogli da utičete na odluke drugih ljudi.

Dva drveta

Dva drveta
Foto: pinterest.com
Drvo je u raznim mitologijama i verovanjima simbol naših korena i porodične istorije. Ako ste u ovom slučaju ugledali dva drveta, vi u sebi vodite borbu koju ne možete da rešite. Svako dvoumljenje i unutrašnji sukob rešićete lakše ako upitate za pomoć. Bliske osobe će jasnije sagledati situaciju i pomoći vam da pronađete izlaz.
Image source: pinterest.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email