None
8 0 1 5

8 najčešćih snova koji nam ukazuju na velike probleme sa psihom

Podeli
Društvo
Mirka S.
Društvo
Nov 02, 2016

Dešava se skoro svakome da na kraju dana legne u krevet i očekuje da se odmori uz mirne snove. Međutim, ponekad snovi potraju dugo i mogu da budu vrlo uznemirujući. Snovi nisu uvek beznačajni i stručnjaci kažu da za to postoje različita objašnjenja.

1. Neko vas juri

Neko vas juri
Foto: lifebuzz.com
Ako sanjate da vas neko juri, onda znači da ste u situaciji koja je emotivno opasna i dobra je stvar da to sanjate, kao biste mogli da uradite nešto povodom toga. Možda se osećate anksiozno, krivo ili pod stresom zbog situacije koju ne možete ili ne želite da rešite. Sve zavisi od toga ko vas juri. Ako je to neki stranac, onda znači da ste u potrazi za razrešenjem nekog problema. Ako vidite osobu ili živitinju koju možete da zapamtite, njihov izgled može da vam kaže nešto o vašoj stvarnosti. Jedan čovek je sanjao aligatorovu glavu i u stvarnosti je patio od bolesti, međutim to nije rekao svojim voljenima.

2. Kašnjenje

Kašnjenje
Foto: lifebuzz.com
Ako vam predstoji bitan događaj, a da ste preopterećeni obavezama, možda ćete sanjati da kasnite negde. Izvan bukvalnog tumačenja, ovo znači da osećate kao da vam fali neki bitan deo života zbog vremana koje vam je na raspolaganju. Pokušajte da vidite koje stvari možete da poboljšate i koje rupe možete da ispravite.

3. Nagi u javnosti

Nagi u javnosti
Foto: publicengagement.ac.uk
Još jedan čest san u kome ste nagi u javnosti, na poslu ili u školi. Ovo može da znači da se osećate anksiozno i ranjivo zbog vaše moći odbrane koja je opala i brinete se da li će vas neko osuđivati. S druge strane, takođe može da znači da želite da se istaknete ili da budete primećeni. Ako se sami obnažite u snovima, onda znači da se lečite od bolesti ili okrećete novi list.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email