None
14 0 1 9

Ovi horoskopski znakovi su apsolutno savršeni ljubavni parovi

Podeli
Društvo
Lana L.
Društvo
Nov 18, 2016

Svi mi tražimo partnera sličnog sebi. Međutim, možda je ipak najvažniji faktor astrološka kompatibilnost znakova. Horoskop vam može olakšati da shvatite sa kojim će znakom vaša veza biti najistrajnija. Saznajte koji je horoskopski znak vaša srodna duša!

Vaga i Lav

Vaga i Lav
Foto: wittyfeed.com
Pripadnici ovih horoskopskih znakova su veoma društveni i aktivni ljudi. Oni vole društvene skupove i veoma su otvoreni. Lav uvek ima zahteve, a Vaga će uvek dati kompliment na to.

Ovan i Vodolija

Ovan i Vodolija
Foto: wittyfeed.com
Ovom paru nikada neće biti dosadno jer su oboje avanturističkog duha i vole uzbudljive stvari. Takođe su oba znaka inovativna, a takođe će jedno drugom dati dovoljno slobode i prostora.

Ovan i Rak

Ovan i Rak
Foto: wittyfeed.com
Ovan je uvek smeo i hrabar, a Rak će uvek biti očaran tom energijom i pokušaće i sam da bude kao Ovan.

Ovan i Ribe

Ovan i Ribe
Foto: wittyfeed.com
Ribe i Ovnovi će biti dobri jedni prema drugima, a veza među njima će biti nešto veoma duboko. Ribe su osetljive, dok Ovnovi teže da budu lideri, a ovaj balans će pomoći da njihova veza opstane.

Bik i Rak

Bik i Rak
Foto: wittyfeed.com
Ovi znakovi se međusobno nadopunjuju i nose uzajamno razumevanje. Rak je iskrenog srca a Bik mu je podrška. Oba znaka vrednuju kuću i porodicu i sve što je potrebno jeste da ovaj znak opstane zajedno.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email