None
12 0 1 0

Otkrijte najbolje i najgore osobine svakog horoskopskog znaka

Podeli
Društvo
Milica M.
Društvo
Aug 21, 2017

Svi mi imamo svetlu i mračnu stranu. Naravno, ne mogu svi da vide pun spektar naših emocija i osobina, ali oni najbliži nama bi se verovatno složili da kada smo dobri - onda smo najbolji, ali kada smo u lošoj fazi - dobro, hajde samo da kažemo da ljubav pobeđuje sve. Pogledajte koje su najbolje, a koje najgore osobine vašeg horoskopskog znaka. Ne zaboraviti da pročitate i za podznak - on otkriva mnogo o našim skrivenim osobinama koje često vide samo oni kojima verujemo.

Ovan

Ovan
Foto: trending-buzzz.net
Najbolje osobine: Vi pristupate životu sa dečijom radoznalošću i entuzijazmom. Avanturističkog ste duha, hrabri, svestrani i strastveni.
Najgore osobine: Padate u vatru zbog svega, Čak i najblaža uvreda u vama budi bes koji traje danima. Kada ste u najgorem izdanju, arogantni ste, tvrdoglavi, impulsivni i spremni na sukob.

Bik

Bik
Foto: trending-buzzz.net
Najbolje osobine: Bikovi cene svog partnera i obasipaju ga nežnošću i na sve načine pokazuju ljubav.Darežljivi ste do neba, strpljivi i istrajni.
Najgore osobine: Međutim, kao što kažu - igraj se sa bikom i dobićeš rogove. Umete da budete materijalista, lenji i malodušni.

Blizanci

Blizanci
Foto: trending-buzzz.net
Najbolje osobine: Svima govorite kako se osećate - iskreni ste i otvoreni. Kada nekog volite, obično prvi kažete i to mislite zauvek.
Najgore osobine: Volite da se pravite sveznalicom, iako ne znate sve. Skloni ste tome da budete površni, anksiozni i da teško donosite odluke.

Rak

Rak
Foto: trending-buzzz.net
Najbolje osobine: Vi ste konstantna emocionalna podrška ljudima oko vas i verni ste kao pas. Kreativni ste, odani i zaštitničke prirode.
Najgore osobine: Kada ste u najslabijoj fazi, dozvoljavate da vam nesigurnost okupira misli. Skloni ste promenama raspoloženja, pesimizmu, sumničavosti i preteranoj osetljivosti.

Lav

Lav
Foto: trending-buzzz.net
Najbolje osobine: Puni ste pozitivne, zarazne enrgije koja se ne može ugušiti. Iskreni ste, optimistični i lojalni.
Najgore osobine: Kada vam naiđu dani, vi ste najveći plačljivac na svetu. Ako stvari ne idu kako ste vi zamislili ili se osećate potcenjenim - svi će znati za to. Znate da budete ljubomorni, egocentrični i nadmeni.

Devica

Devica
Foto: trending-buzzz.net
Najbolje osobine: U najsjajnijim momentima, radoznali ste, pažljivi i dobar sagovornik. Sa lakoćom rešavate složena pitanja, pouzdani ste, oprezni i vredni poverenja.
Najgore osobine: Kda vam nisu dani, bolje da vam se niko ne nađe na putu! Vaš analitički um tada se okreću kritikovanju, brutalnoj iskrenosti i perfekcionizmu.

Vaga

Vaga
Foto: trending-buzzz.net
Najbolje osobine: U najboljem izdanju, Vage su romantične, šarmanten i poštene. Saslušaće različite strane priče pre negošto naprave procenu. Taktične su, prijatne i moralne.
Najgore osobine: Ako je umorna od iste, stare priče, Vaga će vam reći tačno ono što želite da čujete. U najgorim danima zna biti lenja i površna.

Škorpija

Škorpija
Foto: trending-buzzz.net
Najbolje osobine: U najboljem izdanju, vi ste spoj fokusa, ambicije i intuicije. Borićete se za sve koje volite, naročito kada je u pitanju odbrana časti.
Najgore osobine: Kada im nisu dani, za Škorpije ne postoji sredina. Sve je pitanje života i smrti. Ako se i najmanje osetite omalovažanim, postajete ljubomorni, tajanstveni i ozlojeđeni.

Strelac

Strelac
Foto: trending-buzzz.net
Najbolje osobine: Vama je čaša polupuna. Puni optimizmi, ozarite svaku sobu u koju uđete i motivišete ljude da vide dobro u sebi i svetu oko njih. Iskreni ste i velikog srca.
Najgore osobine: Skloni ste perfekcionizmu - ako nije urađeno na pravi način, nije urađeno na vaš način. U najgorim danima ste nemarni, netaktični i nestrpljivi.

Jarac

Jarac
Foto: trending-buzzz.net
Najbolje osobine: Jarčevi su topli i nežni u najboljem izdanju. Ko god ušao njihov život, dobiće nežnost i podršku. Praktični su, mudri, ambiciozni i disciplinovani.
Najgore osobine: Teže da dominiraju u vezi, da kontrolišu svakog i sve. Pesimistični su, trvdoglavi i bolno stidljivi.

Vodolija

Vodolija
Foto: trending-buzzz.net
Najbolje osobine: Spremni ste da učestvujete u svim projektima za spas čovečanstva i da svima pružite ruku, bez obzira šta se dešava u vašem životu. Vi ste filantrop, društveni ste, kreativni i nezavisni.
Najgore osobine: U najgorim danima, pomalo ste diktator. Mislite da ste uvek u pravu i ne slušate druge. Tada ste protivrečni, bezosećajni i sve shvatate preozbiljno.

Ribe

Ribe
Foto: trending-buzzz.net
Najbolje osobine: Vaša snaga je u vašoj ranjivosti. U najboljem izdanju, Ribe su saosećajne, otvorene i nesebične. Donosite emotivno odluke intuitivno i šarmirate i bebe i životinje svojom nežnom dušom.
Najgore osobine: Kada imate loš dan, skloni ste begu od stvarnosti, lenjosti i preteranoj osetljivosti. Skloni ste zaglavljivanju u rutini i tada vam je potrebno dva puta više vremena da iz nje izađete nego što vam je trebalo da u nju zapadnete.
Image source: trending-buzzz.net
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email