None
8 0 1 4

Muž je morao da isključi svoju ženu u komi sa aparata i time je ubije. Kada joj je u poslednjim trenucima šapnuo nešto na uvo, njena usta su uradila OVO

Podeli
Društvo
Tanja B.
Društvo
Jun 10, 2016

To je najgora noćna mora svake porodice kada vide svog voljenog u bolu ili opasnosti, ali je još gore kada nema apsolutno ništa što biste mogli da učinite za njih kako bi ublažili njihov bol ili patnju.

U komi

U komi
Foto: ilyke.co
Stiven Peltir Svep je je jednog dana našao svoju mamu, Lindi, u nesvesti. Ova 45-godišinja majka je bila u komi 12 srceparajućih dana pre nego što su doktori predložili da je porodica isključi sa aparata.

Sreća u nesreći

Sreća u nesreći
Foto: cbs5az.com
Ona nije imala ikakve znake povreda ili bilo kakvih problema sa zdravljem i niko nije bio tu osim Stiva kada se tragedija dogodila. Zahvaljujući njenom sinu koji je u nesrećnom trenutku bio u kući, ona je brzo odbačena u bolnicu.

Nažalost...

Nažalost...
Foto: wgno.com
Nažalost, to što je Stiv bio tu da brzo reaguje, nije uticalo da njeno stanje bude bolje. Narednih 12 dana bila je u vegetativnom stanju.

Stivov komentar

Stivov komentar
"Sve u životu može da vam bude oduzeto. Možete da se probudite jednog dana i da sve bude u redu, a u drugom trenutku život može da vam se pretvori u haos,” kaže Stiv nakon nesretnog trenutka kada je pronašao njegovu mamu Lindi .
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email