None
8 0 1 0

Muž je morao da isključi svoju ženu u komi sa aparata i time je ubije. Kada joj je u poslednjim trenucima šapnuo nešto na uvo, njena usta su uradila OVO

Podeli
Društvo
Tanja B.
Društvo
Jun 10, 2016

To je najgora noćna mora svake porodice kada vide svog voljenog u bolu ili opasnosti, ali je još gore kada nema apsolutno ništa što biste mogli da učinite za njih kako bi ublažili njihov bol ili patnju.

U komi

U komi
Foto: ilyke.co
Stiven Peltir Svep je je jednog dana našao svoju mamu, Lindi, u nesvesti. Ova 45-godišinja majka je bila u komi 12 srceparajućih dana pre nego što su doktori predložili da je porodica isključi sa aparata.

Sreća u nesreći

Sreća u nesreći
Foto: cbs5az.com
Ona nije imala ikakve znake povreda ili bilo kakvih problema sa zdravljem i niko nije bio tu osim Stiva kada se tragedija dogodila. Zahvaljujući njenom sinu koji je u nesrećnom trenutku bio u kući, ona je brzo odbačena u bolnicu.

Nažalost...

Nažalost...
Foto: wgno.com
Nažalost, to što je Stiv bio tu da brzo reaguje, nije uticalo da njeno stanje bude bolje. Narednih 12 dana bila je u vegetativnom stanju.

Stivov komentar

Stivov komentar
"Sve u životu može da vam bude oduzeto. Možete da se probudite jednog dana i da sve bude u redu, a u drugom trenutku život može da vam se pretvori u haos,” kaže Stiv nakon nesretnog trenutka kada je pronašao njegovu mamu Lindi .

Isključivanje sa aparata

Isključivanje sa aparata
Foto: breitbart.com
Ovo je odluka koju nijedna porodica ne želi da donese, ali ipak je donesena u cilju da se ispoštuje Lindina želja da njeni organi budu donirani. Zajedno su je, njen muž, ćerka i sin, isključili sa aparata. Jedno po jedno su je nakon toga pozdravili. Lindi se seća svega. Čak se i seća kako su doktori pripremali njenu porodicu za ono što će se desiti.

Želim da se boriš

Želim da se boriš
Foto: cbs5az.com
Tada joj je muž šapnuo nešto. “Želim da se boriš”, rekao joj je. “Treba mi da se boriš”. Lindi se nije mogla pomerati, nije mogla da odgovori, nije mogla da priča. Ali baš kao što ju je muž savetovao, ona se borila. Ova majka se izborila svim srcem.

Borac

Borac
Foto: liftbump.com
“Ja sam borac”, Lindi je uspela da kaže. Porodica nije mogla da veruje. Baš kada su se opraštali od njihove mame, baš kada su je isključili sa aparata, ona je bila tu živa, svesna, borac. Ova mama se uspešno oporavila i sada živi i priča priču o rečima njene porodice, rečima njenog muža koje su je spasile.

Pričajte sa bližnjima

Pričajte sa bližnjima
Foto: womansworld.com
“Samo zato što nisi pri svesti ne znači da ne čuje”, rekla je Lindi. “Zato trebate da pričate sa svojim bližnjima u tim situacijama. Oni zaista čuju.”
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email