None
12 0 1 0

Saznaj kakve tipove prema tvom znaku moraš da izbegavaš PO SVAKU CENU

Podeli
Društvo
Marko M.
Društvo
Nov 16, 2017

Kada je ljubav u pitanju, mnogi od nas se vode srcem, a ne mozgom. Često tome pripisujemo neuspehe na ljubavnom planu i što na kraju uvek ostanemo razočarani. Ipak, kada bi pogledali dublje u sebe, shvatili bismo šta nam je zapravo najvažnije da partner ima, a šta mu nikada ne bismo oprostili. Mi ćemo vam pomoći: evo kakve muškarce morate da izbegavate na osnovu vašeg horoskopskog znaka, ako želite da budete srećne u ljubavi.

Ovan

Ovan
Foto: trending-buzzz.net
Vi bi trebalo da izbegavate muškarca koji vas konstantno tera da menjate sebe kako biste se prilagodili njegovom životu. Vi ste Ovan i umete da sledite svoje snove. Imate sopstvene ciljeve i želje i ne bi trebalo da uvek menjate tok svog života kako biste se uklopili u nečiji drugi.

Bik

Bik
Foto: trending-buzzz.net
Držite se podalje od muškarca koji vas konstantno ponižava, onog ko se hrani vašim nesigurnostima. Takav tip će samo pojačati vaše duboko usađene osećaje ljubomore, neprilagođenosti i anksioznosti. Vama je potrebno da budete sa nekim ko će vam pojačati samopouzdanje i osećaj samopoštovanja.

Blizanci

Blizanci
Foto: trending-buzzz.net
Izbegavajte muškarca koji vas stalno ohrabruje da se menjate. Takav muškarac će vas tretirati kao neku vrstu naučnog projekta na kome radi. Potreban vam je neko ko će vas prihvatiti takvu kakva jeste - neko ko će voleti vas celu.

Rak

Rak
Foto: trending-buzzz.net
Vi zaista morate da se klonite muškaraca koji vas konstantno iskorišćavaju. Vi ste srdačna i draga osoba, verna sebi i nikada nikoga ne omalovažavate ili povređujete ako mu možete pomoći. Ipak, ponekad to iskoriste muškarci dostojni prezira i manipulišu vama.

Lav

Lav
Foto: trending-buzzz.net
Izbegavajte muškarca koji vam ne dozvoljava da budete svoji. Kao Lav, vi se konstantno razvijate i rastete. Fokusirajte se na rad da postanete najbolja verzija sebe i držite se podalje od muškaraca koji vas u tome sputavaju.

Devica

Devica
Foto: trending-buzzz.net
Sklonite se od ljudi koji vas teraju da svoje probleme gurate pod tepih i pretvarate se da ne postoje. Budite ono što stvarno jeste. Vi imate prirodan dar za rešavanje problema i ne volite da odugovlačite sa nerešenim pitanjima. Budite sa nekim ko vas ohrabruje da se suočite sa nevoljama.

Vaga

Vaga
Foto: trending-buzzz.net
Prestanite da se zadovoljavate ostajanjem sa muškarcem koji želi da bude sa vama samo kada potisnete ono ko ste. Vi ste jedna od najsvetlijih tačaka na ovom svetu i morate pustiti svoju svetlost da sija. Kakav bi gubitak bio da bacite u senku svoju ličnost zbog tuđih nesigurnosti! Budite sa nekim ko će vas ohrabrivati da sijate.

Škorpija

Škorpija
Foto: trending-buzzz.net
Najbolje je da izbegavate muškarce koji neće razumeti vašu želju za uspehom. Vi ste veoma ambiciozni i vredni. Dajete sve od sebe kako biste dostigli nove visine. Ne možete da priuštite sebi da trošite vreme sa nekim ko vas neće podržati u podvizima i dostignućima.

Strelac

Strelac
Foto: trending-buzzz.net
Prestanite da zabavljate muškarce koji su sa vama samo kada su stvari jednostavne i lake. Vi znate koliko su veze teške i spremni ste da uložite mnogo truda kako bi vaša uspela. Ne bi trebalo da se zadovoljite nekim ko bi pobegao na prvi znak problema.

Jarac

Jarac
Foto: trending-buzzz.net
Izbegavajte da budete saa čovekom koji neće vašem životi dati boje i raznolikosti. Nikada ne biste želeli da budete sa nekim suviše ozbiljnim i kratkog fitilja. Vama je potreban neko ko zna da se opusti: momak sa sjajnim smislom za humor, neko ko će vas može usrećiti u bilo kom momentu.

Vodolija

Vodolija
Foto: trending-buzzz.net
Kao Vodoliji, vama je već teško da se emocionalno otvorite. Zato je važno da izbegavate mupkarce koji će vas učiniti izolovanom i još zatvorenijom. Porebno vam je da budete sa nekim ko će vam dati emocionalni prostor kako biste mogli da se slobodno izrazite bez ograničenja.

Ribe

Ribe
Foto: trending-buzzz.net
Nađite muškarca koji će da vas izaziva i gura da budete bolje ljudsko biće. Ne zadovoljavajte se sa onima koji žele da lak i ugodan odnos sa vama. Ne možete biti sa muškarcem koje neće o vama mariti dovoljno da toleriše vašu prosečnost.
Image source: trending-buzzz.net
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email