None
25 0 1 16

25 surovo iskrenih razloga zbog kojih će muškarac prevariti čak i ženu koju voli više od života (broj #21 boli najviše)

Podeli
Društvo
Jasmina G.
Društvo
Nov 05, 2016

Veze ponekad umeju da budu teške. Kada muškarac vara, onda može da povredi i ženu sa najviše samopouzdanja. Postavlja se pitanje zašto se to dešava? Ako krivite sebe, onda nećete dobiti nikakve odgovore. Ovo su razlozi koji će vam pomoći da shvatite zašto partneri varaju.

1. Neki muškarci su samo detinjasti zavodnici

Neki muškarci su samo detinjasti zavodnici
Foto: lifebuzz.com
Neki vole da su detinjasti zavodnici i da imaju mnogo devojaka. Za njih je to samo igra. Izbegavajte ovakve muškarce, jer nisu vredni vašeg vremena.

2. Neki su rođeni lažovi

Neki su rođeni lažovi
Foto: lifebuzz.com
Neki muškarci vas lažu u lice i vi im verujete. Neki smatraju da je uzbudljivo da vam se prikradaju iza leđa da vide sa čime mogu da se izvuku. Čuvajte se ovakvih tipova muškaraca, kako vam ne bi slomili srce. Srećom, nisu svi muškarci ovakvi. Neki su divni i treba ih se držati.

3. Neki žele da dokažu svoju muževnost

Neki žele da dokažu svoju muževnost
Foto: lifebuzz.com
Neki misle da su pravi muškarci ako su spavali sa mnogo žena.

4. Imao je loše uzore

Imao je loše uzore
Foto: slate.com
Svi njegovi uzori u prošlosti su bili vezani za varanje i to je ono za šta zna. Prevara je za neke norma. Ako su žene u njegovom životu ovo tolerisale, onda on očekuje i od njih da tolerišu njega.

5. On želi da proba nešto novo

On želi da proba nešto novo
Foto: lifebuzz.com
On ne pronalazi uzbuđenje sa vama kao na početku vaše veze i zbog toga će ga potražiti negde drugde. To nije vaša krivica, nego njegova.

6. Izbegava pravu intimnost jer se boji

Izbegava pravu intimnost jer se boji
Foto: lifebuzz.com
Prema rečima psihijatra Gejla Salca, muškarci izbegavaju intimnost. "Neki muškarci varaju kako bi izbegli intimnost. Intimnost ih plaši, tako da se udalje od žene ili devojke i varaju je".

7. Želi da se oseti poželjno

Želi da se oseti poželjno
Foto: lifebuzz.com
Ovo važi i za muškarce i za žene. Od muškaraca se očekuje da obezbedi sigurnost i da poseduje snagu bez priznanja za to. Ovo može da dovede do ozlojeđenosti i da se oseti kao da je samo staratelj. Kada ima aferu, onda misli da je važan u vezi.

8. Želi nova iskustva

Želi nova iskustva
Foto: lifebuzz.com
Muškarac može da je zaljubljen u svoju partnerku, a da je pritom vara. Muškarci priznaju da žele nova uzbuđenja i iskustva, čak iako su srećni u vezi. Bolje bi bilo da proba novu hranu ili sport.

9. On je slabić

On je slabić
Foto: lifebuzz.com
Neki eksperti za veze veruju da su neki muškarci previše slabi da bi rekli "ne". Kada im se ukaže prilika, neki prosto ne umeju da odbiju. Ovo žene ne treba da prihvate kao argument.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email