None
10 0 1 6

10 očiglednih razlika između muškarca koji vas voli i muškarca koji vam zagorčava život

Podeli
Društvo
Tanja B.
Društvo
Oct 25, 2016

Nije lako pronaći pravu ljubav, a posebno je teško kada su vam pomešana osećanja. Duboko u sebi svako od nas ima glas koji nam govori šta je dobro, a šta ne. Da li ste se ikada zapitali da li je partner sa kojim ste trenutno pravi za vas? Ovih 6 primera pokazuju da li je muškarac za vas ili samo truje vezu i vaš život.

1. Zaštitnički nastrojen ili posesivan

Zaštitnički nastrojen ili posesivan
Foto: whstatic.com
Prirodno je zaštititi nešto što volite. Ako vas drži na oku i obavije ruke oko ramena dok ste u klubu, onda je sve u redu. Ali ako vam ne dozvoljava da se udaljite od njega ili započinje svađu sa drugim muškarcima koji su u vašoj blizini, onda je posesivan.

2. Želi budućnost sa vama ili ne želi

Želi budućnost sa vama ili ne želi
Foto: favim.com
Ako vaš partner otvoreno kaže da ne želi da se oženi ili ima decu i da mu pritom ni vi ne biste promenili mišljenje, onda je ovo znak da nije onaj pravi za vas. Međutim, ako promeni mišljenje, onda je stvoren za vas.

3. Iskren ili okrutan

Iskren ili okrutan
Foto: newshunt.com
Muškarac koji voli ženu će joj reći sve što treba da zna. Na primer, ako ga pitate kako vam stoje nove farmerke i on kaže da ih promenite, to ne znači da je zao. On je samo iskren. Ali ako vam kaže da smršate i ako vređa stvari koje volite ili vaš stil, onda to radi zato što vas ne poštuje i zna da će proći sa tim, ali to nije nešto što treba da trpite.

4. Onaj koji vas ohrabruje ili onaj koji vas kontroliše

Onaj koji vas ohrabruje ili onaj koji vas kontroliše
Foto: whstatic.com
Čovek koji voli ženu, ohrabriće je da sledi nove mogućnosti i iskustva. Pravi čovek je spreman da je upozna sa mnogo novih stvari i najbitnije je da je nikada ne primorava na nešto ako to njoj ne odgovara. Ukoliko vam brani bilo šta ili pokušava da kontroliše svaki vaš pokret, bežite od njega.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email