None
10 0 1 0

10 očiglednih razlika između muškarca koji vas voli i muškarca koji vam zagorčava život

Podeli
Društvo
Tanja B.
Društvo
Oct 25, 2016

Nije lako pronaći pravu ljubav, a posebno je teško kada su vam pomešana osećanja. Duboko u sebi svako od nas ima glas koji nam govori šta je dobro, a šta ne. Da li ste se ikada zapitali da li je partner sa kojim ste trenutno pravi za vas? Ovih 6 primera pokazuju da li je muškarac za vas ili samo truje vezu i vaš život.

1. Zaštitnički nastrojen ili posesivan

Zaštitnički nastrojen ili posesivan
Foto: whstatic.com
Prirodno je zaštititi nešto što volite. Ako vas drži na oku i obavije ruke oko ramena dok ste u klubu, onda je sve u redu. Ali ako vam ne dozvoljava da se udaljite od njega ili započinje svađu sa drugim muškarcima koji su u vašoj blizini, onda je posesivan.

2. Želi budućnost sa vama ili ne želi

Želi budućnost sa vama ili ne želi
Foto: favim.com
Ako vaš partner otvoreno kaže da ne želi da se oženi ili ima decu i da mu pritom ni vi ne biste promenili mišljenje, onda je ovo znak da nije onaj pravi za vas. Međutim, ako promeni mišljenje, onda je stvoren za vas.

3. Iskren ili okrutan

Iskren ili okrutan
Foto: newshunt.com
Muškarac koji voli ženu će joj reći sve što treba da zna. Na primer, ako ga pitate kako vam stoje nove farmerke i on kaže da ih promenite, to ne znači da je zao. On je samo iskren. Ali ako vam kaže da smršate i ako vređa stvari koje volite ili vaš stil, onda to radi zato što vas ne poštuje i zna da će proći sa tim, ali to nije nešto što treba da trpite.

4. Onaj koji vas ohrabruje ili onaj koji vas kontroliše

Onaj koji vas ohrabruje ili onaj koji vas kontroliše
Foto: whstatic.com
Čovek koji voli ženu, ohrabriće je da sledi nove mogućnosti i iskustva. Pravi čovek je spreman da je upozna sa mnogo novih stvari i najbitnije je da je nikada ne primorava na nešto ako to njoj ne odgovara. Ukoliko vam brani bilo šta ili pokušava da kontroliše svaki vaš pokret, bežite od njega.

5. Lenj ili vredan

Lenj ili vredan
Foto: yourtango.com
Ako partner očekuje od vas ili drugih da je već sve namešteno za njega jer je tako navikao kod majke ili bivših devojaka i da pritom ne zna da se stara o sebi, onda nije za vas. Međutim, ako zna da se brine o sebi, kuva ili čisti za sobom, onda je pravi muškarac.

6. Nežan ili nametljiv

Nežan ili nametljiv
Foto: medicaldaily.com
Da li želite muškarca koji će vas zvati i slati vam poruke svaki čas? Neke žene misle da ovo zvuči sjajno, ali treba da malo bolje razmisle, jer ako konstantno proverava šta radite i kakvo mu je mesto u vašem životu, pokazuje da više brine o sebi nego o vama. Muškarac koji vas voli će to pokazati i emotivno i fizički. Nametljiv muškarac ima emotivne probleme i želi da razgovara sa vama kako bi to utvrdio, ne za vaše dobro.

7. Onaj koji vas poštuje ili onaj koji je tolerantan

Onaj koji vas poštuje ili onaj koji je tolerantan
Foto: themodernman.com
Pravi muškarac koji vas voli uvek će vas poštovati i ceniti vaša jaka mišljenja. Međutim, s druge strane, postoje muškarci koji će vam reći da niste u pravu ili će se složiti s vama samo da biste mislili šta želite, a da pritom smatra da je njegovo mišljenje bitnije od vašeg.

8. Izvinjavanje ili pretvaranje

Izvinjavanje ili pretvaranje
Foto: mtvstat.in.com
Partner će reći: "Žao mi je" zato što ne želi da ga više maltretirate i upuštate se u dosadnu raspravu, a kaže vam: "Volim te" samo zato što ne želi da vas izgubi, ali ne misli to iskreno. Međutim, ako je njegovo izvinjenje iskreno, to je zato što ne želi da vas povredi svojim postupcima ili rečima, dok ljubav izjavljuje zato što to zaista misli i želi da to znate svaki minut svog života.

9. Ozbiljan ili nezainteresovan

Ozbiljan ili nezainteresovan
Foto: uptownmagazine.com
Čovek koji je zainteresovan za vas će razgovarati sa vama kada mu se to učini pogodno. Ako je veza nova, onda ovo treba očekivati. Ali ako ste vas dvoje zajedno već duže vreme i on razgovara samo kada njemu odgovara, onda očigledno nije zaljubljen. Znaćete da li je on pravi muškarac, samo je potrebno da napravite korak unazad i pogledate vašu vezu, interakcije i nivo sreće.

10. Razuman ili nerazuman

Razuman ili nerazuman
Foto: dailymail.co.uk
Ako vaš partner sasluša šta imate da kažete, a onda to prihvati lično i počne da vam uzvraća istom merom, onda će se sve vrteti u krug i izazvaće svađu u kojoj neće da popusti. Partner kome je stalo do vas će vas saslušati, nositi sa bilo kakvom situacijom i biće tu za vas da vam pomogne. Ovo je posebno važno kada imate životnu krizu ili loš dan na poslu.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email