None
12 0 1 0

Evo kakvog muškarca treba da tražite u 2018. prema horoskopskom znaku

Podeli
Društvo
Lana L.
Društvo
Dec 01, 2017

Da li vam je dosadilo to što ste same ili što stalno nalećete na pogrešne muškarce? Verujete da nemate sreće u ljubavi ili jednostavno smatrate da su svi muškarci isti? Ipak, možda ipak nije u tome problem. Često same pravimo pogrešne izbore i biramo muškarce koji nam nikako ne odgovaraju, sve u nadi da ćemo ih popraviti i sa njima naći sreću. Nova godina je idealno vreme da promenite svoju strategiju. Horoskop će vam pomoći da proverite kakve muškarce treba da izbegavate, a kakvim bi trebalo da se okrenete ako želite da konačno pronađete čoveka svog života.

1. Ovan

Ovan
Foto: absolutesoulsecrets.com
Previše volite "loše momke" i zbog toga se iznova i iznova vaše srce slama, a vi ostajete razočarane. Sledeće godine trebalo bi da ipak malo promenite taktiku.To znači da je krajnje vreme da sebi nađete "dobrog momka". To je neko ko je pouzdan i na koga se možete uvek osloniti, momka za koga znate da vas nikad ne bi povredio.

2. Bik

Bik
Foto: absolutesoulsecrets.com
Budite iskrene sa sobom - još uvek patite za bivšim. Sledeće godine zato treba da pronađete nekog ko je potpuno nov i drugačiji. To treba da bude osoba koja vas, pre svega, poštuje. To je neko koga ne morate terati ili moliti da bude deo vašeg života, dakle, neko ko nije ni nalik vaem bivšem, koji i dalje ne mari za vas. Morate da naučite da krenete dalje.

3. Blizanci

Blizanci
Foto: absolutesoulsecrets.com
Zaista je vrlo prosto. Vi samo treba da pronađete nekog ko će u vezu uložiti bar onoliko koliko i vi. Kao Blizanac, vi ste veoma promišljeni i uvek ćete želeti da usrećite ljude oko sebe. Ipak, i vama je potreban dobar tretman zauzvrat kako biste zaista bili srećni.

4. Rak

Rak
Foto: absolutesoulsecrets.com
Prestanite da bdete nečiji otirač. Kao Rak, vi umete da budete veoma zavisni od drugih ljudi. Zbog toga im često dopuštate da gaze preko vas. To je krajnje pogrešno. Treba da pronađete muškarca koji vas nikad neće omalovažavati ili poniziti. Treba da budete sa nekim ko neće iskorišćavati vašu krhku i nežnu prirodu.

5. Lav

Lav
Foto: absolutesoulsecrets.com
Rešenje je više nego jasno. Lavovi su poznati kao egoistični i sebi okrenuti ljudi. Ne možete ići protiv svoje prirode i to je nešto što verovatno nikad nećete moći da promenite. Zato treba da pronađete čoveka koji je spreman da vas pusti da budete u centru njegovog sveta. Potreban vam je muškarac koji će vas obasipati potrebnom ljubavlju i pažnjom.

6. Devica

Devica
Foto: absolutesoulsecrets.com
Vama je perfekcionizam urođen i jednostavno sve u vašem životu mora biti savršeno. Niste spremni na kompromise kada su u pitanju vaši kriterijumi i očekivanja. Takođe nikad nećete odustati od svoje vizije savršene ljubavi "do kraja života". Vama je potreban muškarac koji je spreman da se nosi sa vašim visokim očekivanjima i da ih do kraja ispuni.

7. Vaga

Vaga
Foto: absolutesoulsecrets.com
Oduvek su vam se dopadali "oštećeni" muškarci, jer vam je kao Vagi potreban neko ko ima previše mana i koga možete pokušati da popravite. Naravno, to se uvek završi katastrofalno, i zato je krajnje vreme da promenite svoju taktiku. Sledeće godine potražite muškarca koji je već na svom mestu i kome nisu potrebne nikakve popravke i promene.

8. Škorpija

Škorpija
Foto: absolutesoulsecrets.com
Vma je potreban muškarac sa kojim će stvari ići polako, jer vi, kao Škorpija, često srljate u veze i zaljubljivanje. Vama je toliko lako da se zaljubite da je to vrlo opasno po vas. Potreban vam je čovek koji će vas naučiti da budete strpljivi u svemu, pa i u ljubavi.

9. Strelac

Strelac
Foto: absolutesoulsecrets.com
Vama je potreban muškarac koji je dubokouman i promišljen. Vama se, kao Strelcu, muškarci često dopadnu iz potpuno površnihh i plitkih razloga, npr. zato što dobro izgledaju ili su bogati. U 2018. godini treba da pronađete nekog sa kim ćete pronaći smisao i ispunjenje.

10. Jarac

Jarac
Foto: absolutesoulsecrets.com
Vi ste veoma društveni i otvoreni i treba vam muškarac kome će to u potpunosti odgovarati. Bila bi prava tragedija sa svoj neprocenjivi smisao za humor protraćite sa nekim ko neće znati da ceni vaš duh. Vama je potreban neko ko će savršeno ići uz tu vašu silnu pozitivnu energiju.

11. Vodolija

Vodolija
Foto: absolutesoulsecrets.com
Budite malo realnije. Prestanite da jurite za muškarcima koje ne možete imati. Vodolije jesu uvek okrenute izazovima, ali ponekad ipak pucate na nedostižno. Stalno jurite za muškarcima koji su već zauzeti, koji nemaju vremena za vas, koji su previe stariji za vas ili emocionalno nedostupni. Prestanite da budete nerazumne i potražite nekog dostupnijeg muškarca.

12. Ribe

Ribe
Foto: absolutesoulsecrets.com
Vi zapravo i ne treba da tražite nikog novog, jer vam je ono što vam je potrebno sve vreme ispred nosa. Vi se često osvrćete unazad, pokušavajući da navedete ljude da vas vole, a ne poklanjate pažnju onima koji su već tu za vas i koji je zaslužuju. Potrudite se da malo više cenite koji su već u vašem životu.
Image source: absolutesoulsecrets.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email