None
4 0 1 0

MOŽE VAM SPASITI ŽIVOT: Ostaćete zapanjeni kada saznate kako vam ključevi od automobila mogu spasiti glavu!

Podeli
Društvo
Maki S.
Društvo
Nov 17, 2015

Svi znamo za šta služe ključevi za automobile... Ali postoji još načina da se upotrebe, pogledajte!

Ključ odbrane

Ključ odbrane
Napadi na nevine ljude se dešavaju svakodnevno, a ljudi nemaju bilo kakvo znanje o tome kako da se odbrane na pravi način. Ali samo koristeći zdrav razum i ključeve od kola može da se spreči provala, napad ili silovatelj! Ali kako?

Pročitajte i podelite!

Pročitajte i podelite!
Brajan Silva je nedavno objavio neverovatnu taktiku odbrane na svom Facebook-u, u nadi da će pomoći milionima ljudi: MOLIM VAS "PROČITAJTE I PODELITE"!!! Stavite ključeve od kola pored vašeg kreveta kada krenete na spavanje. Recite vašem partneru, deci, svojim komšijama, roditeljima, svom doktoru... svima koje sretnete. Stavite ključeve pored kreveta tokom noći. Ako čujete buku ispred vaše kuće ili nekoga ko pokušava da uđe u vašu kuću, samo pritisnite dugme za paniku za vaš automobil. Alarm će se aktivirati i neće prestati dok ga vi ne isključite ili dok se akumulator ne isprazni.

Čuvari komšiluka

Čuvari komšiluka
"Ovaj savet je došao od koordinatora Čuvara komšiluka. Sledeći put kada dođete kući i krenete da ostavite ključeve, pomislite na ovo: Ovo je sigurnosni alarmni sistem koji verovatno već imamo i ne zahteva instalaciju. Isprobajte ga. Ugasiće se od skoro svuda iz vaše kuće, a nastaviće da trubi dok vam se baterija ne isprazni ili dok ne pritisnete dugme za reset. Radi i ako se parkirate na vašem prilazu ili u garaži."

Može vam spasiti život

Može vam spasiti život
"Ako vam se alarm na kolima isključi dok neko pokušava da vam provali u kuću, šanse su da provalnik/silovatelj ostane vrlo male. Posle nekoliko sekundi, sve komšije će pogledati kroz prozor da vide ko je tamo i gledaće dok se ne uvere da je provalnik odustao. I zapamtite da nosite ključeve dok prilazite vašim kolima na parkingu. Alarm može da radi tamo na isti način. Ovo je zaista nešto što treba da se podeli sa svima. Možda će pomoći da se spase nečiji život ili seksualno zlostavljanje. P.S. Šaljem ovo svima koje poznajem jer mislim da je fantastično. Takođe bi moglo biti korisno za neka vanredna stanja, kao na primer srčani udar, a u trenutku ne možete da dođete do telefona. Moja mama je predložila mom tati da nosi svoje ključeve od kola u slučaju da padne napolju, a ona to ne čuje. Može aktivirati alarm i ona će znati da postoji neki problem. Ovo može spasiti život!" Slažemo se Brajane, svi bi trebali da počnu ovo da rade zbog svoje sigurnosti!
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email