None
6 0 1 0

MISTERIJA NESTALE TINEJDŽERKE: Ni traga ni glasa od devojke koja je nestala nakon što je prijateljima poslala čudnu poruku...

Podeli
Društvo
Jelena K.
Društvo
Nov 15, 2015

Šesnaestogodišnja Marli Spindler nestala je 22. avgusta, a pre toga prijateljima je poslala neočekivanu poruku!

Marli je nestala

Marli je nestala
Šesnaestogodišnja Marli Spindler nestala je 22. avgusta nakon što je napustila restoran i otišla da se vidi sa 22-godišnjim dečkom kojeg je upoznala na plaži.

Neko ju je pratio...

Neko ju je pratio...
Oko 8 sati ujutru, nakon što je napustila restoran u kojima je bila sa prijateljima, Marli im je poslala poruku u kojoj objašnjava kako je neko prati.

Šala?

Šala?
U prvi mah prijatelji su pomislili da se Marli našalila, ali nakon što su videli da se nije pojavila u školi, postali su zabrinuti. Ispričali su njenim roditeljima šta se desilo.

Otac je pokušavao da je pozove

Otac je pokušavao da je pozove
Njen otac, Džejson, naprestano je pokušavao da je dobije na mobilni telefon. Napokon, oko 4 popodne, službenik "Ocean Resort"-a javio se na njen telefon uz reči da je taj telefon bio pronađen na parkingu hotela. Nažalost nisu znali da li je bila sama ili sa nekim kada ga je izgubila.

Pronađen snimak

Pronađen snimak
Policija je kasnije pronašla snimak kamere za nadzor na kojem se vidi kako Marli sa bankomata podiže novac, oko 100 dolara.

Potraga

Potraga
Porodica i policija i dalje ne znaju šta se sa njom dogodilo... Nadamo se najboljem!
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email