None
12 0 1 8

Otkrij kakva si žena u duši na osnovu svog meseca rođenja

Podeli
Društvo
Milica R.
Društvo
Apr 02, 2016

Svaka žena je drugačija i posebna na svoj način. Mesec rođenja određuje neke karakterne osobine. Možda se pronađeš u nekom od ovih opisa.

Januar

Januar
Foto: magic4walls.com
Dame rođene u januaru su ozbiljne i konzervativne, ali isto tako i veoma ambiciozne. Retko kada su nervozne ili ljute, ali ako se ovo desi, bolje bi bilo da joj se ne nađete na putu. Ne vole da pokazuju svoja osećanja, stoga ne očekujte to od njih. Dozvoljavaju da im priđu samo ljudi koji su na istoj intelektualnoj ravni sa njima, i onima koji posmatraju svet na isti način kao one.

Februar

Februar
Foto: menshealth.com
Ove žene razmišljaju na veoma osoben način. Ne može svako da ih razume. Njima se raspoloženje stalno menja, pa se bolje naoružajte strpljenjem. Sa druge strane, neverovatno su romantične! Za onoga koga vole, spremne su da urade sve. Važno je uzvratiti im istom merom. Oni koji ih izdaju najverovatnije ih nikad više neće videti.

Mart

Mart
Foto: wall-pix.net
One su veoma simpatične, dok ih ne naljutite. U tom raspoloženju su u stanju da sve unište. Uglavnom su posvećene i život sa njima je veoma prijatan. Harizmatične su i šarmantne, što se vidi na prvi pogled. Ne zaljubljuju se lako, ako se ikad i zaljube. Uglavnom su u stanju prijatnog osećanja sa nekom osobom.

April

April
Foto: doctormurray.com
Ove žene su diplomate. Imaju dobru komunikaciju sa ljudima, ali umeju da se samosažaljevaju. Umeju da budu jako ljubomorne, ako se to ispolji bolje je da se sklonite. Ako pridobijete poverenje devojke rođene u aprilu, bićete najsrećniji čovek na planeti. One se ne otvaraju lako, samo onima koji to zaslužuju.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email