None
5 0 1 0

MEDICINSKI FENOMEN: Njen stomak u trudnoći nije hteo da prestane da raste a onda se desilo nešto što nije mogla da očekuje

Podeli
Društvo
Lana L.
Društvo
Nov 09, 2015

Kloi je iščekivala četvrto dete, ali njen stomak nije prestao da raste i to bi mogao da predstavlja problem...

Buduća majka

Buduća majka
Majka troje dece, Kloi je svakog trenutka trebala da se porodi i da dočeka svoje četvrto dete na ovaj svet... Samo što njen stomak nije prestajao da raste - što je izazvalo ogromnu brigu

Savet doktora

Savet doktora
Ona i njena porodica su bili ekstremno zabrinuti da nešto nije u redu sa njihovim nerođenim detetom, zato su je odveli kod doktora na pregled. Na njeno iznenađenje, Kloi je zapravo nosila trojke! Ali su im doktori takođe rekli da jedno od njih troje, jedina devojčica nije primala dovoljno kiseonika u stomaku... i da umire.

Strašna odluka

Strašna odluka
Ovo je dalo Kloi veoma težak izbor... Da se porodi pre vremena i da na taj način sačuva život njenoj ćerci ili da nosi bebe i da se porodi kada bude bilo vreme, s tim što će njena ćerka verovatno izgubiti život.

Porodična bitka

Porodična bitka
Odlučila je da nosi bebe do originalnog roka za porođaj, nadajući se da će njena ćerka preživeti. Proveli su četiri dana u bolnici posle nekoliko transfuzija krvi, ali su preživeli kao porodica!

Predivna porodica

Predivna porodica
Rufus, Henri i Prl su preživeli i nastavili su da rastu, kada su ih odveli kući čekali su ih trojica vrlo uzbuđenih malih dečaka! Jedina devojčica u porodici će imati petoricu braće da paze na nju tokom celog života. Koliko su samo slatki?
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email