None
15 0 1 10

15 najsmešnijih dobronamernih laži koje roditelji govore svojoj deci

Podeli
Društvo
Mira M.
Društvo
Jan 20, 2016

Vaspitavanje novih generacija je veoma težak posao. Ko ima decu zna o čemu govorimo. Oni ponekad prosto neće da nas slušaju iako su im stvari koje im govorimo ispravne.

Kada nam ponestane ideja, ostaje samo jedno – laganje.

1. "Mi smo naterali našu ćerku da počne da jede ribu, tako što smo je nazvali "argentiska piletina" sve dok baka nije došla i otkrila joj istinu."

"Mi smo naterali našu ćerku da počne da jede ribu, tako što smo je nazvali "argentiska piletina" sve dok baka nije došla i otkrila joj istinu."
Foto: imgur.com

2. "Tata mi je govorio da je ulje koje se nalazi na putu zapravo mesto na kojima su deca pregažena, jer nisu nikoga držala za ruku."

"Tata mi je govorio da je ulje koje se nalazi na putu zapravo mesto na kojima su deca pregažena, jer nisu nikoga držala za ruku."
Foto: imgur.com

3. "Moji roditelji su me naterali da jedem lignje tako što su mi rekli da je to italijanski pohovani luk."

"Moji roditelji su me naterali da jedem lignje tako što su mi rekli da je to italijanski pohovani luk."
Foto: imgur.com

4. "Kada je bila mala, rekao sam svojoj ćerki da kada god slaže da će joj se pojaviti crvena tačka na čelu, Znao sam da će ovo da upali, jer onda svaki put kad bi me slagala stavljala je ruku preko čela."

"Kada je bila mala, rekao sam svojoj ćerki da kada god slaže da će joj se pojaviti crvena tačka na čelu, Znao sam da će ovo da upali, jer onda svaki put kad bi me slagala stavljala je ruku preko čela."
Foto: imgur.com

5. "Rečeno mi je da svaka osoba dobija 10.000 reči mesečno koje može da izgovori. Kada bi neko dostigao limit više ne bi mogao da priča do početka novog meseca. Sve što je moj tata govorio bilo je: "Pažljivo! Već si izgovorila 9.000 reči" i to bi me ućutkalo."

"Rečeno mi je da svaka osoba dobija 10.000 reči mesečno koje može da izgovori. Kada bi neko dostigao limit više ne bi mogao da priča do početka novog meseca. Sve što je moj tata govorio bilo je: "Pažljivo! Već si izgovorila 9.000 reči" i to bi me ućutkalo."
Foto: imgur.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email