None

Otišla je da "prespava kod drugarice", a onda se dogodilo nešto odvratno što će pamtiti do kraja života... Evo i šta

Podeli
Društvo
Milica R.
Društvo
Feb 15, 2016

Mama je pustila ćerku da prespava jedno veče van svoje kuće. Sledećeg dana je saznala zastrašujuću istinu...

Za 17-ogodišnju Šelbi Lin Alen život je tekao sjajno. Bila je nagrađivani sportista i odličan učenik. Međutim, tokom zimskog raspusta donela je odluku za koju će se ispostaviti da je najgora greška koju je u životu napravila...

Šelbi, dobra devojčica i voljena ćerka, pitala je mamu da li može da prespava kod svoje najbolje drugarice Alise. Majka se složila zato što je poprilično dobro poznavala Alisu i njene roditelje, pa je verovala da će njena ćerka biti sigurna u njihovim rukama.

Šelbi i Alisa su se našle i otišle da nešto prezalogaje kada su dobile poruku od treće prijateljice – koju ćemo zvati "Džejn". Džejn je provodila veče sa porodicom i starijim sestrama, pa je pozvala devojke da im se pridruže.

Istakla je da je pila sa porodicom...

Kada su devojke stigle, porodica se družila, ali nije bilo pića. Džejnini roditelji su otišli na spavanje oko 1 ujutru i upozorili devojke da ne smeju da diraju alkohol i da bi bilo dobro da ni one ne legnu mnogo kasnije.

Devojke su odlučle da ih ne poslušaju i malo se zabave koristeći alkohol. Šelbi je počela tako što je popila 15 šotova votke. Imajte na umu da ona ima 48 kg i da ne zna ništa o opasnostima trovanja alkoholom.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email