None
7 0 1 3

Otišla je da "prespava kod drugarice", a onda se dogodilo nešto odvratno što će pamtiti do kraja života... Evo i šta

Podeli
Društvo
Milica R.
Društvo
Feb 15, 2016

Mama je pustila ćerku da prespava jedno veče van svoje kuće. Sledećeg dana je saznala zastrašujuću istinu...

Foto: ilyke.co
Za 17-ogodišnju Šelbi Lin Alen život je tekao sjajno. Bila je nagrađivani sportista i odličan učenik. Međutim, tokom zimskog raspusta donela je odluku za koju će se ispostaviti da je najgora greška koju je u životu napravila...

Foto: ilyke.co
Šelbi, dobra devojčica i voljena ćerka, pitala je mamu da li može da prespava kod svoje najbolje drugarice Alise. Majka se složila zato što je poprilično dobro poznavala Alisu i njene roditelje, pa je verovala da će njena ćerka biti sigurna u njihovim rukama.

Foto: ilyke.co
Šelbi i Alisa su se našle i otišle da nešto prezalogaje kada su dobile poruku od treće prijateljice – koju ćemo zvati "Džejn". Džejn je provodila veče sa porodicom i starijim sestrama, pa je pozvala devojke da im se pridruže.

Istakla je da je pila sa porodicom...

Foto: ilyke.co
Kada su devojke stigle, porodica se družila, ali nije bilo pića. Džejnini roditelji su otišli na spavanje oko 1 ujutru i upozorili devojke da ne smeju da diraju alkohol i da bi bilo dobro da ni one ne legnu mnogo kasnije.

Devojke su odlučle da ih ne poslušaju i malo se zabave koristeći alkohol. Šelbi je počela tako što je popila 15 šotova votke. Imajte na umu da ona ima 48 kg i da ne zna ništa o opasnostima trovanja alkoholom.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email