None
7 0 1 0

Otišla je da "prespava kod drugarice", a onda se dogodilo nešto odvratno što će pamtiti do kraja života... Evo i šta

Podeli
Društvo
Milica R.
Društvo
Feb 15, 2016

Mama je pustila ćerku da prespava jedno veče van svoje kuće. Sledećeg dana je saznala zastrašujuću istinu...

Foto: ilyke.co
Za 17-ogodišnju Šelbi Lin Alen život je tekao sjajno. Bila je nagrađivani sportista i odličan učenik. Međutim, tokom zimskog raspusta donela je odluku za koju će se ispostaviti da je najgora greška koju je u životu napravila...

Foto: ilyke.co
Šelbi, dobra devojčica i voljena ćerka, pitala je mamu da li može da prespava kod svoje najbolje drugarice Alise. Majka se složila zato što je poprilično dobro poznavala Alisu i njene roditelje, pa je verovala da će njena ćerka biti sigurna u njihovim rukama.

Foto: ilyke.co
Šelbi i Alisa su se našle i otišle da nešto prezalogaje kada su dobile poruku od treće prijateljice – koju ćemo zvati "Džejn". Džejn je provodila veče sa porodicom i starijim sestrama, pa je pozvala devojke da im se pridruže.

Istakla je da je pila sa porodicom...

Foto: ilyke.co
Kada su devojke stigle, porodica se družila, ali nije bilo pića. Džejnini roditelji su otišli na spavanje oko 1 ujutru i upozorili devojke da ne smeju da diraju alkohol i da bi bilo dobro da ni one ne legnu mnogo kasnije.

Devojke su odlučle da ih ne poslušaju i malo se zabave koristeći alkohol. Šelbi je počela tako što je popila 15 šotova votke. Imajte na umu da ona ima 48 kg i da ne zna ništa o opasnostima trovanja alkoholom.

Foto: ilyke.co
"Uopšte ne znam odakle joj to, mora da je videla na nekoj žurci." - rekla je Alisa. "Šelbi je izvrsna odbojkašica i ima takmičarski duh. Rekle smo joj da je to loša ideja, ali ona je bila odlučna u ostvarivanju svoga cilja." - dodala je.

Foto: ilyke.co
Do 2 ujutru, Šelbi je već bila postigla svoj cilj od 15 šotova. Poruke koje je slala prijateljima su počele da zvuče nerazumljivo i bilo je jasno da je to usled uticaja alkohola.

Zatim je počelo da joj biva loše, pa je otišla u kupatilo da povraća. Džejn ju je naslonila na wc-šolju i proveravala s vremena na vreme.

Foto: ilyke.co
Posle nekog vremena Džejn je osećala da nešto nije u redu zato što se Šelbi ne trezni i trese se, pa je poslala poruku muškom prijatelju tražeći pomoć.

On je ponudio da dođe, ali da će onda morati da kaže svom ocu gde ide. Džejn je zaključila da to nije dobro i poslala mu da je Šelbi ipak bolje.

Ujutru je oprezno saopštila svom ocu da se Džejn ne oseća dobro, ali bez panike, da ne bi doznao šta se stvarno dogodilo.
Image source: ilyke.co
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email