None
10 0 1 0

NEMA ŠANSE DA PROVALITE: Možete li da pogodite ko je na ovim slikama majka a ko ćerka?

Podeli
Društvo
Sashka M.
Društvo
Sep 19, 2017

Fotografije koje se nalaze pred vama zapravo su normalne fotografije majki i ćerki. Ipak, ono što na njima nije normalno jeste to što nećete moći da pogodite ko je majka, a ko ćerka! Ubeđeni smo da su ove žene pronašle fontanu mladosti, a njihove ćerke mogu biti zadovoljne što su nasledile majčine gene - ne moraju da brinu kako će izgledati kada ostare.

#1

Foto: twitter.com
Na ovoj porodičnoj fotografiji nalaze se bliznakinje Kajlan i Kajla Mahomes. Ali ko je treća žena na slici? Levo se nalazi njihova 37-godišnja majka.

#2

Foto: pinterest.com
Ovde je razlika malo očiglednija. Desno na fotografiji je Amber Rajli - zajedno sa svojom majkom Lesli. Njih dve toliko liče da su čak sa ovom fotografijom pobedile na takmičenju za najveću sličnost majke i ćerke.

#3

Foto: twitter.com
Gledajući ovaj trio, da li biste ikada pogodili ko su ćerke, a ko majka? Na slici su sestre Kajla i Šejan sa svojim majkom Nikiom Grifit - ona je žena sa punđom!

#4

Foto: instagram.com
28-ogodišnja Polina Maskimova je uspešna ruska glumica. Sa njene leve strane nije njena sestra bliznakinja, već njena 51-godišnja majka Svetlana.

#5

Foto: twitter.com
Desno na slici je 19-ogodišnja Navia Naveli Nanda, unuka dvoje čuvenih bolivudskih glumaca. Pored nje se nalazi njena 43-godišnja majka Šveta.

#6

Foto: instagram.com
Levo na slici se nalazi 41-godišnja američka glumica Evelin Lozada, zajedno sa njenom 24-godišnjom ćerkom Šanis (desno).

#7

Foto: twitter.com
Zbunjujuće slične 16-godišnja Ketlin Džensen i njena majka Kristina (desno na slici).

#8

Foto: facebook.com
Sada postaje zaista teško: jedna od tri devojke na ovoj fotografiji zapravo je majka druge dve i ima 63 godine! To je žena u sredini. Levo i desno su njene ćerke Lur (41) i Šeron (36).

#9

Foto: twitter.com
Na fotografiji su 25-godišnja Imani (levo) i njena zapanjujuće slična majka Suzan Evans, koja ima 48 godina.

#10

Foto: pinterest.com
I kada su u pitanju Karli i njena majka Karla Kaldvel-Ričmer morate dobro da pogledate. Iako bi lako mogle da prođu kao sestre, Karla (desno) je ipak starija.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email