None
12 0 1 0

12 dobro čuvanih tajni svake majke koje će vas verovatno rasplakati kada ih prvi put pročitate

Podeli
Društvo
Jelena K.
Društvo
Jun 27, 2016

Ona je vaša majka i ona brine. Postoji mnogo razloga za to, na koje ni ne obraćate pažnju.

1. Vi ste razlog zašto plače toliko

Vi ste razlog zašto plače toliko
Foto: ilyke.co
Plakala je od sreće kada je bila trudna sa vama. Plakala je kada vas je držala u rukama po prvi put. Plakala je od brige kada stvari nisu išle kako treba. Kao i svaki put kada je bila ponosna na vas.

2. I ona takođe želi poslednje parče

I ona takođe želi poslednje parče
Foto: ilyke.co
Naravno, kaže da se najela kada primeti da vam se dopalo jelo. Od ljubavi prema vama, udovoljiće vam. Ona ne samo da će da odustane od parčeta pice ili kolača, već i od mnogih drugih stvari u životu. Volela bi da ima samo malo više, ali bi žrtvovala sve za vas.

3. Uvek brine za vas

Uvek brine za vas
Foto: ilyke.co
Od kad ste se rodili, brine o vama da vam se ne desi nešto loše. Kada ste ostali do kasno u noć napolju, ona je čekala. Samo da bi proverila da li ste dobro. Brinula je da li će sve ispasti u redu kada ste prvi put krenuli u školu i imali prvu simpatiju. Uvek je bila tu za vas i na vašoj strani. Zauvek.

4. Prolazila je kroz ogroman bol

Prolazila je kroz ogroman bol
Foto: ilyke.co
Vaše rođenje je bio najveći bol koji osoba može da doživi. I svih 9 meseci dok vas je nosila, nisu bili ni malo laki. Nakon toga vas je negovala i odgajala, a vi ste je ujedali i čupali za kosu. Ali kada ste joj se nasmešili, nestao je sav bol sa njenog lica.

5. Kada ste plakali, srušio joj se ceo svet

Kada ste plakali, srušio joj se ceo svet
Foto: ilyke.co
Svaka vaša suza, za nju je bol u srcu. Ništa drugo joj nije važno nego da vas uteši i vrati osmeh na lice. Njoj neverovatno teško pada kada god osetite bol. Sve bi uradila za vas.

6. Ona vas obožava

Ona vas obožava
Foto: ilyke.co
Neverovatno joj je teško da skloni pogled sa vas, čak i noću kada treba da spavate. Nakon što ste konačno zaspali nakon besane noći praćene temperaturom i probudili se sa osmehom na licu, ovaj trenutak će joj uvek ugrejati srce.

7. Opraštanje od vas joj je uvek srceparajuće

Opraštanje od vas joj je uvek srceparajuće
Foto: lastwordonnothing.com
Ona zna da ćete živeti život korak po korak. Svaki taj korak je težak za nju; bilo da je vaša prva ljubav, odlazak na fakultet ili vaš stan. Sve što vam se čini da prolazi kao večnost, njoj brzo prođe. Do juče ste bili njena beba, a sada ste zrelija osoba i brine za vas.

8. Zna da nije savršena

Zna da nije savršena
Foto: ilyke.co
Možda vam njena brižnost nekada ide na nerve. Možda ne radi sve najbolje i onako kako ste vi želeli. Možda mislite da je bila previše gruba ili stroga. Ali ona pokušava da uradi najbolje i trudi se da sve ispravi.

9. Ona vas je nosila više od 9 meseci

Ona vas je nosila više od 9 meseci
Foto: huffpost.com
Ona nije mogla bez vas. Nosila vas je dok je jela, dok je radila, spavala, učila vas je mnogim stvarima. Ruke bi joj se umorile, leđa bi je bolela, a ipak vas je držala jer je želela da ste joj blizu. Ona vas je uspavljivala, igrala se sa vama, vi ste se osećali bezbedno sa njom i ona je to znala.

10. Vi ste joj uvek na prvom mestu

Vi ste joj uvek na prvom mestu
Foto: naldzgraphics.net
Mnogo puta nije jela, nije se tuširala i nije spavala. Uvek je sve pružala vama da uradite prvi. Ceo dan bi provodila vreme kako bi vama udovoljila, da nije imala snage za sebe. Ali probudila bi se sledeći dan i uradila bi sve ponovo za vas.

11. Vi ste odrasli

Vi ste odrasli
Foto: huffpost.com
Da, odrasli ste tako brzo. Sada ste zauzeti svojim poslom i vaša majka ponovo plače. Ali ne kao ranije od sreće i radosti dok ste bili u njenoj blizini, već od bola, jer se oseća usamljeno. Budite sa vašom majkom koliko god je moguće, jer život je kratak.

12. Uradila bi sve ponovo

Uradila bi sve ponovo
Foto: ilyke.co
Uprkos svom bolu i patnji koje je doživela, njena ljubav prema vama joj je bitnija od samog života. Zato bi sve to ponovo uradila da treba. Zato što vas voli. Zato što je vaša MAJKA.
Image source: ilyke.co
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email