None
7 0 1 0

Izaberite magični kamen i otkrite nešto važno o svojoj auri

Podeli
Društvo
Cveta F.
Društvo
Dec 09, 2017

U kineskoj medicini postoji verovanje da osoba voli i nosi boje koje joj na neki način "nedostaju". Na primer, ako osoba nosi crnu boju sve vreme, ona pokušava da nadomesti element vode koji nedostaje u njenom životu i auri. Mi smo pripremili test koji će vam pomoći da otkrijete ponešto o svojoj auri. Ovih 6 magičnih kamena, 6 različitih dragulja, zrače različitom kosmičkom energijom. U veštičarstvu se veruje dragulj povezan sa aurom osobe, lečeći ili pomažući da se savladaju određene situacije. Pročistite um i recite koji vas je dragulj najviše šarmirao.

Izaberite jedan od 6 dragulja

Izaberite jedan od 6 dragulja
Foto: meowgag.com

1. Rubin

1. Rubin
Foto: meowgag.com
Ako ste izabrali rubin, vama je potrebna strastvena motivacija u životu. Vašim Či nivoima je potrebno podizanje, jer ste protraćili veliku količinu energije u prethodnim mesecima. Da li vam neko ili nešto crpi energiju? Rubin vam može pomoći da povratite samopouzdanje i elastičnost. Rubin je sjajan kamen da uklonite zle čarobnjake i napunite svoje energetske nivoe. Nekada se verovalo da rubin povećava telesnu temperaturu jer prestavlja entuzijazam osobe.

2. Ahat

2. Ahat
Foto: meowgag.com
AKo ste izabrali ahat, morate da oživite vezu sa prirodom i samim sobom. Veruje se da zakopavanje ahata u zemlju, ovo mesto ponovo učinilo magičnim. To je vama upravo sada potrebno, da vratite nadu u život. Možda ste nesigurni iz raznih razloga i potrebno vam je nešto da vam kaže da je ovaj svet magičan i da ste vi magični! Ahat je kamen poznat po tome što pomaže osobi da se poveže sa samom sobom na višem nivou. Da li je vaša vera poljuljanana? Povratićete je ako nosite ahat, kao i hrabrost.

3. Tirkiz

3. Tirkiz
Foto: meowgag.com
Ako ste izabrali tirkiz, vi zanemarujete sebe zakopavajući se u brige i morbidne situacije. Tirkiz je lekovit kamen koji će vam ojačati i popraviti auru. Nosili su ga mnogi iscelitelji u pleenima Indijanaca kako bi pojačali svoju isceliteljsku moć. Biranjem tirkiza, vi možda želite da pojačate svoj šarm. Oni koji noste nakit od tirkiza zrače aurom koja ne može proći nezapaženo. Mnogi se kunu u moć tirkiza koji je učinio da blistaju.

4. Mesečev kamen

4. Mesečev kamen
Foto: meowgag.com
Ako ste izabrali ovaj kamen, nešto vas duže vreme proganja i želite da se toga oslobodite. Mesečev kamen se ponaša kao magičan most do vaših osećanja i zbog toga vam pomaže da oslobodite sve emocije koje pokušavate da sakrijete. Mesečev kamen pomaže i u lečenju nesanice omogućavajući osobi da dopre do svog srca, povećavajući tako samozadovoljstvo i samopouzdanje.

5. Opsidijan

5. Opsidijan
Foto: meowgag.com
Ako ste izabrali opsidijan, potrebno vam je da prizemljite svoju energiju u ovom momentu. Tako mračan i crn povezan je sa Zemljom, a njegova planeta je Saturn, gospodar vremena. Morate razmisliti o svom životu i pronaći načine da ga učinite boljim. Da li ste možda prolazili kroz nervne slomove? Ovaj kamen će vam povratiti dodir sa realnošću i napuniti energijom.

6. Ametist

6. Ametist
Foto: meowgag.com
Ako ste izabrali ametist, potreban vam je svež, magični vazduh da očisti vaš duh. Svi živimo u svetu gde svakojaki i uznemirujući nadražaji nanose štetu našim čulima i snazi. Ametist pomaže da ostanete čiste glave i shvatite šta je zapravo važno. On pomaže i vašoj mašti i kreativnosti. Ovaj magični kamen štiti vašu energiju i auru od zlonamernih uticaja. Uz njega, uvek možete da se oslonite na svoji intuiciju.
Image source: meowgag.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email