None
17 0 1 11

17 stvari koje svi muškarci MRZE kod žena (broj #9 je najveći KOŠMAR svake normalne osobe)

Podeli
Društvo
Helena S.
Društvo
Jun 22, 2016

Svaki muškarac ima drugačiji ukus i stvari koje ga privlače kod neke žene. Ali u nekim stvarima mogu potpuno da se slože.

1. Nadogradnja kose

Nadogradnja kose
Foto: therichest.com
Ovo je jedna od stvari koje muškarci ne mogu da podnesu - da dodiruju nečiju glavu ili je pomiluju, shvativši da polovina te kose ne pripada njoj. Iako je bilo popularno 2007. godine, ovo žene i dalje rade.

2. Umetnički nokti

Umetnički nokti
Foto: therichest.com
Danas žene angažuju prave umetnike kako bi im sredili nokte. To ne samo da muškarcima nije lepo, već i ne vide poentu u davanju tolikog novca. Njima je bitno da su nokti žene negovani, a ne i "nakinđureni".

3. Pušački dah

Pušački dah
Foto: therichest.com
Iako mnogi ljudi puše, većina muškaraca pušača je rekla da ne bi voleli da imaju devojku koja puši. To su rekli i muškarci nepušači, jer misle da nema ništa gore nego da se devojka oseti na duvan.

4. Previše parfema

Previše parfema
Foto: therichest.com
Iako svi muškarci vole da devojka lepo miriše, oni ne vole da taj miris bude previše jak ili da parfem bude nekvalitetan, jer može izazvati glavobolju. Ako već koriste parfem, neka bude u manjim količinama i pristojnog kvaliteta.

5. Velike naočare

Velike naočare
Foto: therichest.com
Žene vole ovaj trend, posebno kada treba da prikriju lice nakon lošeg dana ili ako su mamurne. Muškarci ovo ne vole, jer im sakrivaju lice i stvaraju barijeru između njih i žene.

6. Veliki šeširi

Veliki šeširi
Foto: therichest.com
Iako veliki šeširi mogu izgledati super kul, muškarci smatraju da žene izgledaju smešno sa njima. Zato dame treba da se drže klasičnih šeširića i kapa.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email