None
17 0 1 0

17 stvari koje svi muškarci MRZE kod žena (broj #9 je najveći KOŠMAR svake normalne osobe)

Podeli
Društvo
Helena S.
Društvo
Jun 22, 2016

Svaki muškarac ima drugačiji ukus i stvari koje ga privlače kod neke žene. Ali u nekim stvarima mogu potpuno da se slože.

1. Nadogradnja kose

Nadogradnja kose
Foto: therichest.com
Ovo je jedna od stvari koje muškarci ne mogu da podnesu - da dodiruju nečiju glavu ili je pomiluju, shvativši da polovina te kose ne pripada njoj. Iako je bilo popularno 2007. godine, ovo žene i dalje rade.

2. Umetnički nokti

Umetnički nokti
Foto: therichest.com
Danas žene angažuju prave umetnike kako bi im sredili nokte. To ne samo da muškarcima nije lepo, već i ne vide poentu u davanju tolikog novca. Njima je bitno da su nokti žene negovani, a ne i "nakinđureni".

3. Pušački dah

Pušački dah
Foto: therichest.com
Iako mnogi ljudi puše, većina muškaraca pušača je rekla da ne bi voleli da imaju devojku koja puši. To su rekli i muškarci nepušači, jer misle da nema ništa gore nego da se devojka oseti na duvan.

4. Previše parfema

Previše parfema
Foto: therichest.com
Iako svi muškarci vole da devojka lepo miriše, oni ne vole da taj miris bude previše jak ili da parfem bude nekvalitetan, jer može izazvati glavobolju. Ako već koriste parfem, neka bude u manjim količinama i pristojnog kvaliteta.

5. Velike naočare

Velike naočare
Foto: therichest.com
Žene vole ovaj trend, posebno kada treba da prikriju lice nakon lošeg dana ili ako su mamurne. Muškarci ovo ne vole, jer im sakrivaju lice i stvaraju barijeru između njih i žene.

6. Veliki šeširi

Veliki šeširi
Foto: therichest.com
Iako veliki šeširi mogu izgledati super kul, muškarci smatraju da žene izgledaju smešno sa njima. Zato dame treba da se drže klasičnih šeširića i kapa.

7. Prljava kosa

Prljava kosa
Foto: therichest.com
Čovek kada bi video i najlepšu devojku na svetu, a ako ima prljavu masnu kosu bila bi mu neprivlačna. Muškarci vole čistu kosu, da ne biste izgledali kao da ste prljavi i na drugim mestima.

8. Previše šminke

Previše šminke
Foto: therichest.com
Nema ništa loše u šminkanju, ali ako to već radite trebalo bi da budu nežnije i prirodnije nijanse, a ne gomila bronzera koja će se razmazati po njegovoj košulji kada ga zagrlite.

9. Dugački nokti

Dugački nokti
Foto: therichest.com
Iako mnoge žene vole ovaj stil, muškarci ga ne podnose. Dok vi mislite da je to atraktivno, njima zapravo nije. Oni vole prirodniji izgled, a ne vaše kandže.

10. Lažne usne

Lažne usne
Foto: topbeautybrands.com
Da, muškarci vole velike usne, međutim, kao i mnoge druge stvari, oni vole prirodno velike usne. Muškarcima nije bitno kolike usne imate kada žele da se zaljube u vas.

11. Nehigijena ruku i nogu

Nehigijena ruku i nogu
Foto: therichest.com
Muškarci vole žene koje neguju svoje ruke i noge, jer kako bi inače održale decu i dom čistim? Ako vam je skupo da idete u salone, možete uraditi i same kod kuće.

12. Lažne trepavice

Lažne trepavice
Foto: therichest.com
Muškarci ne vole lažne žene, a među njima ni lažne trepavice. Duge trepavice su lepe, ali ne vole da gledaju u nešto što nije prirodno na vama.

13. Crveni karmin

Crveni karmin
Foto: therichest.com
Iako žene ovo misle da je privlačno, muškarci smatraju da im to previše "odvlači pažnju". Takođe ne vole jer ostavlja mnogo fleka. Zamislite samo da želi da vas poljubi. Držite se karmina nijanse kože.

14. Beznadežne žene

Beznadežne žene
Foto: therichest.com
Muškarci vole pažnju koju im pruža žena, ali i oni vole da imaju malo slobodnog vremena za sebe, kako bi se uželeli svoje voljene osobe i videli koliko ona može bez njih. Zato dame dajte prostora svom dragom.

15. Velike šake

Velike šake
Foto: therichest.com
Muškarci misle da nije atraktivno kada žena ima veće ruke nego oni. To je stvar koja ne može da se promeni, ali bar pokušajte da ih pretvorite da izgledaju manje, nekim lepim nijansama laka.

16. Tečni ajlajner

Tečni ajlajner
Foto: therichest.com
Postoji nešto što muškarci ne mogu da podnesu kod ovoga. U redu je da žene ovo nose u specijalnim prilikama, ali ne i da im bude dnevna rutina. Muškarci vole prirodniji izgled.

17. Nedostatak individualnosti

Nedostatak individualnosti
Foto: therichest.com
Mnoge devojke vole da obuku crnu haljinu i visoke potprtice, što nije loše, ali sve izgledaju isto. Uvek treba pokazati malo originalnosti, jer to muškarci vole. Oni traže nekoga ko je poseban, a ne kopija.
Image source: therichest.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email