None
10 0 1 0

10 jednostavnih trikova da ga u krevetu dovedete do LUDILA kakvo će pamtiti DOK JE ŽIV

Podeli
Društvo
Milica M.
Društvo
Apr 05, 2017

Loše devojke su pune samopouzdanja i znaju šta žele. Verujemo da se u svakoj devojci krije jedna ovakva "loša" verzija koja čeka da bude oslobođena, posebno u krevetu. Ovo su saveti koji će vam pomoći kako da postanete jedna od njih.

1. Započnite "igru" pre nego što ga odvedete u spavaću sobu

Započnite "igru" pre nego što ga odvedete u spavaću sobu
Foto: whstatic.com
Zapamtite, zavođenje je stanje uma. Treba da započnete sa "igrom" mnogo ranije pre nego što završite u spavaćoj sobi, a zbog toga se to zove predigra. Dodirnite ga, kažite mu nevaljale stvari i dozvolite mu da zna da ste večeras njegovi.

2. Vi predvodite predigru

Vi predvodite predigru
Foto: cqsisu.com
Prvo pravilo loših devojaka je samopouzdanje. Naučite kako da predvodite, ali ne i da mu naređujete ili dominirate njime (osim ako se to ne dopada oboma). Uhvatite ga za ruku i prvi ga poljubite, umesto da čekate da se magija sama desi.

3. Obucite nešto zavodničko

Obucite nešto zavodničko
Foto: netdna-cdn.com
Vaša pojava će vam definitivno pomoći u vašoj izvedbi. Obucite nešto primamljivo i pošaljite mu svoju sliku šta ga uskoro čeka pre nego što se sretnete. Uzmite stvar u svoje ruke i započnite prvi!

4. Pričajte mu nevaljale stvari

Pričajte mu nevaljale stvari
Foto: pinterest.com
Prljav govor je veliko "da". Možete mu slati poruke pre nego što se sastanete ili šaputati na uvo. Ne radite na silu, već onoliko koliko imate samopouzdanja.

5. Koristite pomagala i igračke

Koristite pomagala i igračke
Foto: whstatic.com
Uvek je dobro doneti malo promene u krevetu. Ako ne možete sami da nabavite stvari kao što su lisice, ne brinite. Koristite jednostavne stvari kao što su kravata ili krzno oko vrata. Ovo će vam doprineti novu dozu uzbuđenja!

6. Budite spremni na malo striptiza

Budite spremni na malo striptiza
Foto: whstatic.com
Sada kada ste u spavaćoj sobi, ne postoji bolji način da zagrejete situaciju od striptiza. Skidajte se polako, deo po deo. Veoma je važno da držite celu situaciju pod kontrolom. Važno je da partneru stavite do znanja da će vas imati onda kada vi to budete želeli!

7. Budite spontani

Budite spontani
Foto: mad-eyes.net
Neobične stvari su vrlo važne za loše devojke. Ne planirajte previše unapred, već budite spontani. Kako veče bude napredovalo, uradite sve što budete želeli.

8. Probudite u njemu lošeg momka

Probudite u njemu lošeg momka
Foto: pinimg.com
Nije dovoljno da samo vi budete loša devojka, biće bolje na mnogo načina da i vi u njemu probudite muški šarm. Privucite ga blizu sebe, recite mu šta biste voleli da vam radi i onda mu to i dozvolite. Budite glavni, ali mu omogućite da uradi neke stvari na svoj način.

9. Ne oklevajte

Ne oklevajte
Foto: tumblr.com
Nema potrebe da mu govorite šta da vam radi na lep način, jer to nije odlika loših devojaka. Budite direktni. Kažite šta želite i kako želite. Dozvolite mu da to i uradi. Biće uzbudljivo i dobićete osećaj kontrole za koji niste znali da postoji u vama!

10. Probajte nešto novo

Probajte nešto novo
Foto: tumblr.com
Dok pokušavate da isprobate nešto novo, dozvolite mu da vam i on pruži nešto, kao što je nova poza ili jednostavno novi način dodirivanja koji će vam pojačati čula. Loše devojke vole da isprobavaju nove stvari, tako da samo napred! Ko zna, možda će vam se dopasti!
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email