None
4 0 1 2

LJUBILA JOJ JE NOGE: Došla je kući i iznenada počela da ljubi noge svoje majke... razlog za to će vas dirnuti duboko u srce!

Podeli
Društvo
Jasmina G.
Društvo
Nov 18, 2015

Šta biste vi uradili kada biste postigli nešto veliko? Očigledno je da bi trebali da delimo sreću i zarađeni novac sa roditeljima jer smo zahvaljujući njima tu gde jesmo. Devojka je nedavno osvojila srca celog sveta svojim načinom pokazivanja poštovanja prema svojoj majci. Ova 17-godišnja devojčica sa Tajlanda je Mis lepote ove godine. Nakon što je krunisana, ona je direktno otišla kući da pozdravi svoju mamu i zahvali joj se za sve što je uradila za nju. Šta god vidite u nastavku, istopiće vam srca.

Khanittha Phasaeng daje naklon svojoj požrtvovanoj majci koja svakodnevno skuplja smeće

Khanittha Phasaeng daje naklon svojoj požrtvovanoj majci koja svakodnevno skuplja smeće
Nakon pobede i krunisanja Khanittha Phasaeng je došla u svoj dom sa blistavom tijarom, svilenom ešarpom i zlatnim štiklama i duboko zahvaljuje majci, klečeći dodirujući joj noge. U ovoj kulturi Mint, klečenje je znak zahvalnosti kao najviši oblik poštovanja.

Kraljica lepote pomaže mami u svom radu

Kraljica lepote pomaže mami u svom radu
Ona je rekla za tajlandske vesti: "Ono što danas imam je zbog moje majke. Majka i ja radimo za život poštenim radom i trudom i ne postoji nijedan razlog da bih se osećala inferiorno."
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email