None
12 0 1 0

Ljubavni horoskop za 2016. godinu - evo šta sve MORATE da znate o svom ljubavnom životu!

Podeli
Društvo
Nadežda P.
Društvo
May 30, 2016

Pronađite svoj znak i saznajte precizno šta vas čeka do kraja godine na ljubavnom planu!

Ovan

Ovan
Foto: elle.com
Ako ste sami: vi ste tvrdoglavi i ako želite vezu, možete iskoristiti svoju privlačnost. Blago vama - vrlo ste samouvereni kada je u pitanj flert. Mana? Kada neko nema energije kao vi, kao na primer u teretani.
Ako ste u vezi: 2016. je definitivno vaša godina! Nezavisna ste osoba, ali sada kada ste našli pravu osobu, dobro vam je.
Vaši najkompatibilniji znaci: Strelac, Vodolija, Lav, Vaga, Blizanci.
Vaši najmanje kompatibilni znaci: Devica, Škorpija.

Rak

Rak
Foto: elle.com
Ako ste sami: Obično vam treba dosta vremena da se otvorite pred ljudima - ali 2016. je godina kada ćete konačno naći hrabrosti da izrazite svoja osećanja jasno.
Ako ste u vezi : Vaši instinkti su uvek u pravu. Da li se osećate kao da ste upoznali svoju srodnu dušu? Onda verovatno jeste. Ali ako niste, ponovo procenite da li ste stvarno srećni u vašoj vezi.
Vaši najkompatibilniji znaci: Ribe, Škorpija, Devica, Jarac, Bik.
Vaši najmanje kompatibilni znaci: Strelac, Vodolija.

Blizanci

Blizanci
Foto: elle.com
Ako ste sami: Dok drugi mogu biti sa nekim koga vole, vi ste u stanju da zbijate šale i pričate priče. U ovoj godini probajte da razgovarate sa svojom simpatijom. Verujte svom instinktu i uskoro biste mogli biti zajedno.
Ako ste u vezi: Nova godina može doneti neke ozbiljnije sukobe osećanja. Da li biste još uvek ulagali u vaše odnose ili biste radije bili sami neko vreme? Ako ne, onda ta osoba nije prava osoba za vas.
Vaši najkompatibilniji znaci: Vaga, Vodolija, Strelac, Ovan, Lav.
Vaši najmanje kompatibilni znaci: Škorpija, Jarac.

Lav

Lav
Foto: elle.com
Ako ste sami: da li mislite da osoba koja vam se dopada ne zna da postojite? Razmislite ponovo. Zahvaljujući svom samopouzdanju, možete dobiti pažnju te osobe bez problema.
Ako ste u vezi: Pripremite se da osvojite nagradu najboljeg dečka/devojke. Odnose shvatate ozbiljno i uvek ima mesta da se zapitate da li taj odnos zaista vredi vašeg truda ili ne.
Vaši najkompatibilnija znaci: Ovan, Strelac, Vodolija, Blizanci, Vaga.
Vaši najmanje kompatibilni znaci: Jarac, Ribe.

Bik

Bik
Foto: elle.com
Ako ste sami: ne možete da podnesete nikoga ko je nepredvidiv i tražite nekoga ko može da održi svoju reč. Ako upoznate nekoga ko je poseban, ne žurite da se upuštate u vezu. Oprez je vaše srednje ime i želite da se uverite 100% da su osećanja obostrana.
Ako ste u vezi: Vaša tvrdoglavost može vas dovesti u nevolju ponekad. Vaše insistiranje da ste uvek u pravu može dovesti do svađa, zato se potrudite da čujete i mišljenje svog partnera.
Vaši najkompatibilnija znaci: Devica, Jarac, Ribe, Škorpija, Rak.
Vaši najmanje kompatibilni znaci: Strelac, Blizanci.

Devica

Devica
Foto: elle.com
Ako ste sami: Vi ste veoma selektivni o tome kako trošite svoje vreme i energiju. Ove godine, pošto ćete biti zauzetiji nego ikada, imaćete vremena samo da se fokusirate na ljude koji su vam najvažniji. Kada se pojavi neko stvarno poseban, vi obavezno analizirate svaki detalj o njemu.
Ako ste u vezi: volite da obasipate svog partnera pažnjom, planirate rođendansko iznenađenje i slično, ali u 2016. zapamtite da se fokusirate i na sebe malo.
Vaši najkompatibilnija znaci: Jarac, Škorpija, Ribe, Bik, Rak.
Vaši najmanje kompatibilni znaci: Vodolija, Ovan.

Vaga

Vaga
Foto: elle.com
Ako ste sami: možda trenutno niste zainteresovani ni za koga, ali može se pojaviti kada se najmanje budete nadali. Imate tendenciju da sumnjate u sebe, ali u 2016. godini bićete samouvereniji nego ikada. Ako se osećate da želite nekome da se otvorite, uradite to.
Ako ste u vezi: u 2015. godini pravili ste kompromise - provodili vreme sa partnerovim prijateljima umesto svojih, gledali filmove koje partner želi, a ne vi. U ovoj godini zaslužujete da bude malo više po vašem.
Vaši najkompatibilnija znaci: Vodolija, Blizanci, Lav, Ovan, Strelac.
Vaši najmanje kompatibilni znaci: Ribe, Bik.

Vodolija

Vodolija
Foto: elle.com
Ako ste sami: kada je u pitanju razgovor sa vašom simpatijom, ponekad se povučete u sebe jer ne znate kako da izrazite osećanja. Ali u 2016. godini ovo će se promeniti i vi ćete biti kao Šekspir (ili Tejlor Svift)!
Ako ste u vezi: Uvek ste imali jaku mentalnu vezu sa svojim partnerom; ove godine ta veza će postati jača nego ikad jer ćete se izražavati slobodnije i otvorenije.
Vaši najkompatibilnija znaci: Vaga, Blizanci, Strelac, Ovan, Lav.
Vaši najmanje kompatibilni znaci: Rak, Devica.

Jarac

Jarac
Foto: elle.com
Ako ste sami: dok neke ostale devojke imaju problem da se obrate momku koji im se dopada, vi ste neustrašivi i nemate problem sa tim.
Ako ste u vezi: možda ćete vi i vaš partner naići na neku prepreku u 2016. godini, ali vaša veza je toliko čvrsta da ćete moći da prebrodite sve, jer ste dosta ulagali u vašu vezu.
Vaši najkompatibilnija znaci: Bik, Devica, Škorpija, Rak, Ribe.
Vaši najmanje kompatibilni znaci: Vaga, Blizanci.

Ribe

Ribe
Foto: elle.com
Ako ste sami: Kada ste imali osećanja prema ljudima u prošlosti, vi ste obično ostali ćutljivi. Ne više - u 2016. ćete naći hrabrosti da kažete tačno kako se osećate.
Ako ste u vezi: vi ste neverovatna devojka, jer uvek stavljate partnera na prvo mesto - ali to ne znači da vi treba da budete na poslednjem. Utvrdite da li i partner unosi istu strast, energiju i napor kao i vi.
Vaši najkompatibilnija znaci: Škorpija, Rak, Devica, Bik, Jarac.
Vaši najmanje kompatibilni znaci: Lav, Vaga.

Strelac

Strelac
Foto: elle.com
Ako ste sami: Vi ste impulsivni, što znači da povremeno ispalite prvu stvar koja vam padne na pamet. To stvara neke nezgodne trenutke sa osobom koja vam se dopada, ali ne paničite - on ceni vašu iskrenost. Budite svoji i sve će se srediti.
Ako ste u vezi: Vaš odnos će biti čvrst ove godine, zahvaljujući vašoj urođenoj sposobnosti da verujete svom partneru. Znate da ste sa nekim neverovatnim.
Vaši najkompatibilnija znaci: Leo, Ovan, Vodolija, Blizanci, Vaga.
Vaši najmanje kompatibilni znaci: Bik, Rak.

Škorpija

Škorpija
Foto: elle.com
Ako ste sami: teško verujete ljudima, posebno ako ste bili prevareni u prošloj vezi. To će se promeniti u 2016. godini kada budete videli da neće svaki partner da vas povredi.
Ako ste u vezi: Vi ste super pažljivi. Ako primetite da partner deluje sumnjivo, ne plašite se da izrazite svoju zabrinutost sa njim u miru. Uvek je bolje da razgovarate o svemu.
Vaši najkompatibilnija znaci: Rak, Ribe, Jarac, Devica, Bik.
Vaši najmanje kompatibilni znaci: Ovan, Blizanci.
Image source: elle.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email