None
4 0 1 0

Linije na zglobu otkrivaju vašu sudbinu, ali dobro obratite pažnju na njihov broj

Podeli
Društvo
Mira M.
Društvo
Aug 03, 2017

Metafizičari veruju da linije na zglobu ruke mogu mnogo toga da otkriju po pitanju karakternih osobina, zdravlja i budućnosti određene osobe. Ljudi normalno imaju dve ili ti linije na zglobu, a pojava četvrte linije ima posebno značenje. Nemojte se uznemiravati ako vaše linije imaju prekide ili grebene; u najvećoj meri smo sami odgovorni za uspeh i sreću u životu. Koncentrišite se na svoju snagu i talente i kako da ih najbolje iskoristite.

Prva linija

Prva linija
Foto: healthhacks.be
Prva linija je najvažnija - ona pokazuje koliko je osoba zdrava i aktivna. Ako je izražena, osoba će imati dug, srećan i zdrav život. Ako je linija isprekidana, promenite životne navike. Nemojte se nervirati i trudite se da se zdravo hranite. Ako ima prekide na nekoliko mesta, to može biti zbog neispunjavanja snova iz detinjstva.

Druga linija

Druga linija
Foto: healthhacks.be
Ako linija nije isprekidana, vodićete zadovoljan i ispunjen život. Ako je delimično izražena, imate velike šanse da živite u raskoši i luksuzu. Isprekidana linija ukazuje na finansijske probleme.

Treća linija

Treća linija
Foto: healthhacks.be
Nemaju svi treću liniju. Ako je imate i to u kontinuitetu, imaćete veliki uticaj na druge ljude, bilo na poslovnom ili privatnom planu. Definitino ćete pstati zapamćeni.

Četvrta linija

Četvrta linija
Foto: healthhacks.be
Ako imate četvrtu liniju, možete očekivati dug život sa mnogo dece.
Image source: healthhacks.be
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email