None
4 0 1 0

Ko na slici nije porodica? Vaš izbor razotkriće mračnu istinu o vašoj ličnosti

Podeli
Društvo
Mira M.
Društvo
Jun 01, 2018

Nekada i jednostavna pitanja i naši izbori mogu da otkriju naš karakter, osobine i želje. Pred vama je zabavan psihološki test koji će vam pomoći da se zagledate u svoju dušu i bolje upoznate sebe. Pitanje je jednostavno: pogledajte fotografiju ispod i izaberite par sa detetom koji vam ne izgleda kao porodica. Kada ste izabrali, nastavite da čitate kako biste otkrili šta vaš izbor govori o vama.

Ko od njih ne izgleda kao porodica?

Ko od njih ne izgleda kao porodica?
Foto: meowgag.com

Ako ste izabrali #1:

Ako ste izabrali #1:
Foto: meowgag.com
Vi niste porodična osoba i najverovatnije ste odrasli bez uticaja očinske figure. Kao što ste primetili, otac izgleda kao da ga nije briga, a majka ga drži na rastojanju od deteta. Vi rado pomažete onima u nevolji i pokušavate da konstruktivno menjate živote drugih ljudi, ali vi niste sigurni šta znači prava porodica.

Ako ste izabrali #2:

Ako ste izabrali #2:
Foto: meowgag.com
Vi ste istinski porodična osoba. Svesni set značaja porodice i ona je uvek vaš prioritet. Roditelji na slici su više koncentrisani na sebe, žena nosi mini suknju, a otac se ne obazire. Vi verujere u snažne i utemeljene odnose, brak ispunjen ljubavlju i srećnu atmosferu za sve članove porodice.

Ako ste izabrali #3:

Ako ste izabrali #3:
Foto: meowgag.com
Ova slika pokazuje zadovoljnu i porodicu koja se voli, dva zaljubljena roditelja koji brinu za svoje dete. Ako smatrate da oni nisu porodica, možda imate traumatske psihosomatske bolesti, kao rezultat života u disfunkcionalnoj porodici. Samo u slučaju da je jedan od vaših roditelja bio alkoholičar, koristio opojna sredstva ili patio od mentalnih bolesti, vaš um bi mogao da prepozna takvu sliku kao porodicu. To je razlog zašto vam porodica sa slike deluje lažno.
Image source: meowgag.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email