None
6 0 1 0

Dosadilo joj je da je kritikuju zbog toga kakva je majka a onda je odlučila da napiše ovaj status na Fejsbuku... Evo šta je rekla

Podeli
Društvo
Jelena K.
Društvo
Feb 04, 2016

Niko nije rekao da je roditeljstvo lako, i ova žena je to sumirala rečima: "Dovoljno je da ih volite, da ih usmerite i pokažete im prave vrednosti, i biće sve u redu." Konstantno je bila kritikovana kako su njene roditeljske sposobnosti manje od savršenih i rešila je da stane na put tome.

Objavila je na fejsbuku status koji otvara oči:

Objavila je na fejsbuku status koji otvara oči:
Foto: facebook.com
"Ženi u parku, koja bulji u telefon, ignorišući decu, čestitam ti. Ne daješ za pravo grupama dušebrižnika da osuđuju tvoje majčinske sposobnosti!"

Foto: facebook.com
"Ženi sa gomilom posuđa koje treba oprati, a izlazi pravo na vrata da bi popila kafu sa drugaricama...čestitam ti. Biti dobra majka ili žena ne znaci da treba da provedeš večnost čisteći kuću. Ako ih ostaviš dovoljno dugo, tvoji prijatelji će početi to da rade. Veruj mi."

Foto: facebook.com
"Ženi, u doktorskoj ordinaciji, koja strpljivo čeka na antidepresive, čestitam ti.... Post-natalna depresija je teška i opasna stvar. I dalje uspevaš da shvatiš šta ti se dešava. Nemoj da mešaš depresiju sa tim da ne shvataš, uzela si stvari u svoje ruke!"

Foto: facebook.com
"Ženi, koja nije povratila kilažu koju je imala pre porođaja, čestitam ti. Potpuno nov posao od 24 sata, koji se ne plaća i koji se neće završiti u sledećih 20 godina nije razlog da se odreknes kolača. Pojedi kolač, pojedi ceo prokleti kolač i batali sve koji se usuđuju da ti kažu bilo šta."

Foto: facebook.com
"Tvoj post porođajni izgled (ni)je odjednom dostupan za javno komentarisanje...Čeka te puno posla, i za majku, čiji su dani puni mamutskih poraza i mikro pobeda... ali čije srce uspeva da konstantno eksplodira zbog mini-armije ljubavi, svakog dana."

Foto: facebook.com
"Previše često snage i slabosti su pomešane - snaga je ta koja traži pomoć. Ti si toliko jaka. Mnogo žena prolazi kroz tačno istu stvar, samo ne govori o tome."
Image source: diply.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email