None
12 0 1 0

Evo kakvu ženu krišom priželjkuje svaki muškarac na osnovu horoskopskog znaka. Da li se uklapate?

Podeli
Društvo
Maki S.
Društvo
Feb 02, 2017

Idealni parovi se možda mogu pronaći u sazvežđima. Saznajte kakvu devojku ili ženu očekuje vaš partner u zavisnosti od toga kom horoskopskom znaku pripada.

1. Ovan

Ovan
Foto: s-media-cache-ak0.pinimg.com
Ovnovima je najbitnije njihovo mišljenje, i kada osoba ne želi da prihvati njihov stav, tu nastaje problem. Njihove partnerke moraju shvatiti da je samo njihovo mišljenje bitno. Jednom rečju, on u očima svoje partnerke mora biti alfa mužjak, najbolji u svemu. Preferiraju konzervativnije devojke koje nemaju mnogo veza iza sebe. Najverovatnije će mršavija devojka privući njihovu pažnju, a takođe ne mogu odoleti crvenokosim devojkama i devojkama sa svetlijim očima.

2. Bik

Bik
Foto: astrosage.com
Bik traži devojku koja ume da kuva, ukoliko to ne umete, nemojte ni pokušavati da ga zavedete. Takođe im je veoma važno da devojka bude iskusnija kada se radi o "aktivnostima" u spavaćoj sobi. Ne vole devojke kratkog fitilja i rasrave koje nemaju smisla. Žele devojku sebi sličnu sa kojom će moći da uživa u čarima života. Njihova devojka mora imati stila i voditi računa da uvek izgleda kao dama, čak im ni višak kilograma ne smeta ukoliko devojka ima manire.

3. Blizanci

Blizanci
Foto: astrowikia.com
Oni traže devojku koja će razumeti njihov smisao za humor i koja će se šaliti zajedno sa njima. Žele devojku koja će razumeti da oni ne žele da se ponašaju u skladu sa svojim godinama i njihovu potrebu za avanturom. Priče o temama za "odrasle" ih ne zanimaju i dosadne su im, tako da ne pokušavajte sa njim da razgovarate o štednji novca i daljoj budućnosti. Biće veoma nezadovoljni vezom koja će im predstavljati obavezu. Blizanci nemaju određen tip devojke koja će im se dopasti, najbitniji im je karakter.

4. Rak

Rak
Foto: clipartbest.com
Rakovi traže jake, dominantne žene ali da one ni u kom slučaju ne ugroze njihov ego. Oni u svojim partnerkama zapravo traže svoju majku. Rakova partnerka mora biti u dobrim odnosima sa njegovom porodicom, inače ta veza neće funkcionisati. Ukoliko mu je zaista stalo do vas, on će sa vama od samog početka planirati porodicu. Najvažnije im je da im pokažete koliko vam je stalo do njih i da kraj vas oseća sigurnost. Rakovi više vole krupnije i svetlije devojke.

5. Lav

Lav
Foto: pinterest.com
Ukoliko je vaš partner Lav, morate biti spremni da mu posvetite svu svoju pažnju, jer on mora uvek biti u centru pažnje. Nemojte brinuti, on će to umeti da ceni i vratiće vam to na drugi način. Privlače ih atraktivne devojke koje će u svakom momentu i pred svima pokazati koliko im je stalo do njih. Njihova devojka mora privlačiti pažnju svih, tako da je moguće da ćete se u nekim trenucima osetiti kao njegov ulov.

6. Devica

Devica
Foto: static.vedictime.com
Muške Device traže ono nemoguće, tj. ono savršeno koje ne postoji. Najvažnija je organizovanost i urednost, tako da uvek morate biti spremne za kućne poslove i doterivanje. On će stvoriti sliku onog savršenog, a vi se morate povinovati tome i težiti ka tome da postanete takvi. Kako bi Devica bila zadovoljna ne morate biti preterano doterani, već samo uredni. Oni ne vole napadne devojke koje privlače pažnju na sebe svojim izgledom. Njima je najbitnija energija koju širite.

7. Vaga

Vaga
Foto: tattooshunt.com
Muške Vage se ponekad ponašaju kao žene. Pitaće vas za mišljenje oko toga šta da obuče, oko frizure i stila generalno, te ćete se u vezi ili braku ponekada osećati kao muškarac, ali mu to ne smete priznati. Vole umerene, nenapadne devojke, koje imaju stila i koje znaju kako da se ponašaju u određenim situacijama, pored njega morate biti dama. Ukoliko ispunite te uslove, vaš izgled je potpuno nebitan.

8. Škorpija

Škorpija
Foto: allapps.lk
Kako bi vaša veza sa Škorpijom opstala morate naučiti da se nosite sa njegovim temperamentom. On je možda najljubomorniji i najposesivniji horoskopski znak, ali to neće uvek pokazati. Maštovitost i avanturistički duh su im veoma važni, i naravno, "aktivnosti" u spavaćoj sobi. Ukoliko ispunite ove stvari, Škorpija će zauvek biti vaša. Fizički izgled im nije toliko bitan koliko energija kojom zračite.

9. Strelac

Strelac
Foto: orig13.deviantart.net
Nemojte ni u jednom trenutku dozvoliti da Strelac oseti da pokušavate da ga kontrolišete, ukoliko to oseti, izgubili ste ga. Dajte mu svu slobodu koja mu je potrebna i budite tolerantni. Ljubomoru takođe nemojte ni u kom slučaju iskazati. Strelčevi su po prirodi veoma samoživi i želeće vas uz sebe samo kada on to hoće, ukoliko se budete nametali, osećaće se kao da ga gušite. On želi da živi život onako kako on misli da bi trebalo, kompromisi ne postoje. Visoke i svetle devojke će svakako privući njihovu pažnju.

10. Jarac

Jarac
Foto: taringa.net
Ukoliko ste u vezi sa Jarcem, najbolje je da svaku svoju odluku i ideju detaljno razmotrite sa njima. Ako nešto Jarac ne podnosi, onda je to brzopleto donošenje odluka. Jako mu je važno da se dopadnete i slažete sa njegovom porodicom. Takođe se teško odlučuje na brak, ali kada to uradi onda budite sigurni da ste vi ona prava. Njemu je potrebno da podržite sve njegove planove i ideje, a takođe im je veoma važno da iskažete svoje emocije.

11. Vodolija

Vodolija
Foto: i9.dainikbhaskar.com
Kada je muškarac Vodolija u pitanju, najvažnije je da u vama vidi prijatelja. On nikada neće prihvatiti statičan stil života, jer je po prirodi avanturista. Ukoliko želite da ga zadržite, morate poštovati njegove stavove. Takođe morate prihvatiti to da će uvek potrebe svojih bliskih ljudi stavljati ispred svojih, što ponekad i nije toliko pametno kada se radi o braku. Vodolijama nije toliko bitan fizički izgled, najvažnija im je vaša energija.

12. Ribe

Ribe
Foto: static.vedictime.com
Maštanje je glavna zanimacija svake Ribe, a ukoliko budete pokušali da ga vratite u surovu realnost i spustite na zemlju, to mu se nikako neće dopasti. Potrebna mu je romantična, optimistična i emotivna osoba koja će podržavati njegove ideje. Njih će svakako privući maštovite, jedistvene devojke koje imaju poseban stil oblačenja i nestandardno razmišljanje. Takođe je potrebno da može da vas zamisli kao majku svoje dece, jer mu je stvaranje porodice veoma važno.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email