None
12 0 1 8

KAKO ŽIVETI SREĆNIJE: Prestanite da radite ovih 12 stvari i vaš život će se promeniti iz korena!

Podeli
Društvo
Milica R.
Društvo
Nov 13, 2015

Dva "obožavaoca ljudske duše", pisci, Mark i Angelo, smislili su listu stvari koje morate prestati da radite sami sebi kako biste bili srećniji i ispunjeniji.

1. Prestanite da provodite vreme sa pogrešnim ljudima

Prestanite da provodite vreme sa pogrešnim ljudima
Život je suviše kratak da bismo provodili vreme sa ljudima koji crpe našu sreću. Ako vas neko želi u svom životu, oni će napraviti mesta za tebe. Nikad, nikad se ne trudite da budete u blizini onih koji ne vide koliko vredite. I zapamtite, nisu pravi prijatelji oni koji su tu samo kada vam je dobro, nego oni koji su tu i kada vam je najgore.

2. Prestanite da bežite od svojih problema

Prestanite da bežite od svojih problema
Suočite se sa njima. Ne, to neće biti lako. Ne postoji osoba na svetu koja je u stanju da svaki stojički podnese svaki udarac bačen na njih. Mi ne bi trebalo da budemo u mogućnosti da odmah rešavamo probleme. To nije način na koji smo napravljeni. U stvari, mi smo napravljeni da se uznemirimo, tugujemo, povredimo i padamo. Zato što je cela svrha života - da se suočimo sa problemima, da učimo ,da se adaptiramo i rešimo ih tokom vremena. To je ono što nas na kraju oblikuje u osobu koju postajemo.

3. Prestanite lagati sami sebe

Prestanite lagati sami sebe
Možete lagati bilo koga drugog na svetu, ali ne možete lagati sebe. Naši životi poboljšaće se tek kada napravimo prave korake, a prvi i najteži korak je biti iskren prema sebi.

4. Prestanite stavljati svoje potrebe na poslednje mesto

Prestanite stavljati svoje potrebe na poslednje mesto
Najbolnija stvar je izgubiti sebe dok volite druge i zaboraviti da ste i vi sami veoma posebni. Da, pomažite drugima; ali pomozite i sebi. Ako je ikada postojao trenutak da zapratite svoju strast i uradite nešto što je važno za vas, taj trenutak je sada.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email