None
12 0 1 0

Evo zbog čega nemate sreće u ljubavi na osnovu svog horoskopskog znaka

Podeli
Društvo
Marko M.
Društvo
Nov 14, 2017

Svi se mi razlikujemo - u karakteru, snovima, željama, ciljevima, izboru partnera... Ipak, u nečemu smo slični. Svi imamo sklop osobina koje su nam urođene i teško promenljive. One utiču na mnoge sfere našeg života, pa i na ljubavni život. Zato nam se dešava da nam se sa različitim partnerima dešavaju potpuno iste stvari zbog čega ste se nekad sigurno upitali da li je problem u vama. Evo kako mi sami uništavamo svoju ljubavnu sreću na osnovu našeg horoskopskog znaka.

Ovan

Ovan
Foto: astrostyle.com
Vi sabotirate svoj život jer gledate u druge osobe umesto da se samo fokusirate na jednu. Ne možete biti u normalnoj vezi ako ne možete da se obavežete samo jednoj osobi. Tek kada se istinski posvetite nekom, bez iskušenja i pitanja kako bi bilo sa nekim drugim, spoznaćete pravu suštinu veze.

Bik

Bik
Foto: astrostyle.com
Prestanite da budete toliko zatvoreni. Razumljivo je da želite da odišete snagom. Ne želite da drugi vide vašu ranjivu stranu i zato odbijate da se otvorite. Da bi vas neko povredio, ne morate mu pokazati svoju ranjivu stranu. Međutim, odbijanje da se otvorite jeste ono što vas sprečava da ostvarite uspeh na ljubavnom planu.

Blizanci

Blizanci
Foto: astrostyle.com
Morate da upoznate sebe mnogo bolje kako biste bile spremni za vezu. Razlog zašto ste vi ta osoba koji izvači deblji kraj, jeste taj što ne zapravo ne znate šta želite od ljubavi. Na kraju se uvek osećate neispunjeno i razočarano. Morate da dokučite šta je to što tražite u vezi.

Rak

Rak
Foto: astrostyle.com
Vi zatrpavate ljude svojim emocijama i osećanjima. Vi previše brinete i to ponekad prestravljuje druge ljude. Takva vaša priroda odbija partnera i to morate da ispravite kod sebe ako želite poboljšanje u vašem ljubavnom životu.

Lav

Lav
Foto: astrostyle.com
Sigurno je da vaš nivo ponosa odbija druge ljude. Imate visoko mišljenje o sebi i to pokazujete govorom tela i izrazima lica. Uvek ste samouvereni, ponekad i previše. Suviše ste sujetni i to nervira ljude. Naučite da ne mislite samo na sebe već pokažite interesovanje i za ostale.

Devica

Devica
Foto: astrostyle.com
Prestanite da previše razmišljate i tražite drugi smisao u svemu. Ponekada je ono što vidite ono što i dobijate. Ispod površine nema ničega i ne pravite od svega senzaciju i skandal. Potencijalnim partnerima će u jednom momentu postati iritantno i okončaće vezu ako to nastavite da konstantno radite.

Vaga

Vaga
Foto: astrostyle.com
Morate da naučite da se oslobodite svog straha od samoće, da ne biste izgledali suviše očajno drugim ljudima. Već ste na granici patetike. Mora vam biti prijatno sa samim sobom pre nego što se upustite u vezu. Ako nastavite da skačete iz veze u vezu koje nisu prave za vas jer se bojite samoće, uvek ćete biti razočarani na kraju.

Škorpija

Škorpija
Foto: astrostyle.com
Ostanite verni sebi i sve će biti u redu. Nikada ne pristajte na ono što nije u skladu sa vašom ličnošću. Ponekada, vaša iskrenost odbija ljude. Zapamtite da za sve postoji mesto i vreme i jedino morate da pronađete pravo.

Strelac

Strelac
Foto: astrostyle.com
Vi ste skitnica i ne drži vas mesto. Razumljivo je da imate žeđ za avanturama, ali tu i tamo morate da se prilagodite. Kako možete imati stabilnu vezu i sigurnu luku ako sve vreme skačete s jednog na drugo mesto?

Jarac

Jarac
Foto: astrostyle.com
V imate prirodnu sklonost negativnom razmišljanju. To je vaš način da se zaštitite od bolnih stvari na ovom svetu. Od svakog očekujete najgore kako biste bili spremni na sve nedaće koje mogu da vas zadese. Međutim, ako mislite suviše nisko o osobama sa kojima ste, nikada im zapravo nećete dati šansu da osvoje vašu privrženost i ljubav.

Vodolija

Vodolija
Foto: astrostyle.com
Obratite pažnju. Ne dozvolite da budete ometeni. Da, vama je teško da se posvetite jednoj osobi duže vreme. To je karakteristika Vodolija. Ipak, jednostavno ćete morati da naučite da se nosite sa osećajem dosade s ljudima s vremena na vreme. Morate biti u stanju da sa jednom osobom delite i dobro i zlo.

Ribe

Ribe
Foto: astrostyle.com
Zaboravite na bajke. Tamo nema ljubavi. To je samo fantazija. Prestanite da verujete da će ljubav uvek biti magična i neverovatna. Zato vam veze propadaju. Morate da razvijete realna očekivanja od ljubavi kako biste bili uspešniji na tom planu.
Image source: astrostyle.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email